Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Romeos profilban mi az ami instant elveszi a kedved attól hogy ráírj az adott srácra? És mi az ami kifejezetten tetszik ha látod egy profilban?
Giccses idézetek Paulo Coelhotól; helyesírási hibák; a "szerelmet keresek, nem szexet" kiírás, úgy, hogy online állapotként azt adta meg, hogy szexet keres; azok, akik hirdetőtáblát csinálnak a profiljukból és fodrász/kozmetikus/bármiegyéb szolgáltatásaikat reklámozzák; akiknek fura fétisei vannak (pl. izzadságszag, lábszag, rúgjam tökön stb.); a tumblr-művészecskék, akik a fekete-fehér képeikkel villognak és "nagy egyéniségek"; a kövér, öreg melegek, akik komolyan elhiszik, hogy van esélyük egy fiatal srácnál... Igazából, egész nap sorolhatnám azokat, akik halálosan ki tudnak idegelni Romeon, és nem csak ott, mindenhol.
Ami tetszeni szokott: alapvető humor, gazdag szókincs, nem agyonretusált fotók, illetve, ha az illető felvállalja mit keres (emberek vagyunk, van, hogy elkap valakit a kangörcs, de épp ezért tessék ezt felvállalni, és nem a hangzatos sallangokat írni nagy szerelemről, miközben úgy viselkedünk, mint egy kanos tacskó).
"nem válaszolás joga"
Nekem ez a 3 szó, ami instant agyérgörcsöt okoz. (Amúgy is egy bunkó, ha egy nemet nem képes visszadobni...)
A többit pedig már írták felettem: giccses idézetek, kitöltetlen adatlap, amikor valaki semmit nem ír magáról, vagy az egész profilja csak abból áll, hogy az Romeot és közösségét szidja. (Oké, van miért, de nem erre vagyok kíváncsi). Felesleges youtube és tumblr linkek. Szabó Péter idézet...
Tetszik, ha van profilszövege, ami vicces, egyedi, eleget elmond magáról ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de elég titokzatos ahhoz, hogy a beszélgetés elején legyen miről dumálni.
23/F/M
Jajjj... ez a nem válaszolás jogától agyérgörcsöt tudok kapni. Mi olyan nehéz abban, ha valaki egyszerűen csak dob egy üzenetet a másiknak, hogy "bocs, de nem jössz be/nem téged kereslek".
A vicc az egészben, ha te csinálnád meg vele, hogy rád ír és te nem válaszolsz hidd el tajtékozna, és még te lennél a paraszt. Na de, ha ő csinálja mással... az tökéletes. :D
Elveszi a kedvem :
- Dohányzik
- Elhízott
- Lábfétises
- Análkedvelő
Kifejezetten tetszik :
- Fiatal
- Vékony
- Körülmetélt
"ha valaki egyszerűen csak dob egy üzenetet a másiknak, hogy "bocs, de nem jössz be/nem téged kereslek""
Én pont ma írtam valakinek, hogy nem akarok vele ismerkedni, erre ezt írja: "k**urva anyádért látogatsz akkor".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!