Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, fiúk, nektek sértő ez a kép?
Nem sértő, csak buta, ostoba, korlátolt, IQ-huszár, retardált elmére vall.
Konkrétan ezt meg lehetne csinálni egy izmos férfi fenékkel is és odaírni, hogy "rohadjak meg ha értem a heterokat".
Azt feltételezi, hogy csak azért, mert ő valamit vonzónak talál, azt automatikusan a másik 7 milliárd embernek is vonzónak kell tartania. Ami hülyeség, mert akkor pl. a hetero nők is mi alapján vonzódnának a férfiakhoz?
Nőként is teljesen osztom a kettes véleményét.Most akkor mi is csináljunk mémeket szexi férfitestekkel és "rohadjak meg ha értem a leszbiket" felirattal? Vagy erre a képre leszbikusok is odaírhatnák,hogy "rohadjak meg ha értem a heteró lányokat", vagy lehetene egy izmosN,fiatal férfitest," rohadjak meg ha értem a nyugdíjas néniket"felirattal,de mi értelme lenne a provokáláson, önleégetésen kívül? Van egy mondás,amit az iskolában mondtak sokat mikor valaki szórakozott ahelyett hogy figyelt volna: Olcsó játék hülyegyerekeknek...Ez is pontosan az.
N
A kettessel értek én is egyet...
Személy szerint nem érzem sértőnek, nem bánt. Ha szembe jön egy ilyen csak legyintek. Ennyi. Ugyan az a szint, amikor egy tál húshoz odaírják, hogy "rohadjak meg, ha értem a vegetáriánusokat."
Vega nem vagyok, de azt se tartom viccesebbnek.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!