Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a melegekről?
Kedves Gamil és Mádár urak, a világért se akarok kötözködni, pusztán kiváncsiságból muszály fel tennem a kérdést, ha a homoszexualitás olyan dolog, amit nem akartok látni, én megértem. Mindenkinek joga van hogy véleménye legyen.
Mindössze azt nem értem, hogy ebben az esetben, ha nem akarjátok látni, ugyan miért nézelődtök a homoszexualitás kategóriában? xDD
Különösen Gamil úr, akinek már korábban is láttam itt pár kommentjét.
Kedves #11 válaszoló, ha csak az ember rá kattint a Szexualitás menüpontra akkor nem fogja egyből szűrni a témákat az már egy másik menüponton belüli menüpont.
Mellesleg a kérdésben "vélemény" szó hangzik el, én leírtam a véleményem, felesleges lepontozni egy véleményt, amivel nem értesz egyet, mivel nem mindenki gondolja ugyan azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!