Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétis szexen kívűl?
Olyan kérdésem lenne, hogy ti szoktatok-e a barátotok fétiseire rájátszani?
Példázom, a fiúmnak erős hasfétise van ami annyit jelent, hogy együttlétnél kényeztetnem kell a hasát is, és ő is szereti az enyémet. De mikor együttlét nincs szóban, hanem csak elvagyunk otthon szeretem kicsit izgatni a fantáziáját. Veszek fel előtte haspólót, tv nézés közben símogatom a saját hasam, a köldököm stb.
Más is szokta a barátja fantáziáját izgatni ehhez hasonló módszerekkel? :)
20f

Én egy szexhaverom cukkolom. Szereti ha dominálok felettte. Azt is ha Uramnak kell hívnia. Néha így spontán helyeken kap egy csicska pofont és azt mondom "Valami kimaradt" (AZ Uram a mondatból)
Nagyon csípi...

Én egyszer csináltam, egy fiatalabb sráccal, hogy félreálltam pisilni, majd mondtam neki, hogy jöjjön oda. Na akkor elővettem a farkam és mondtam neki, hogy tartsa. Megfogta, elkezdtem pisilni. Azonnal hatalmas vigyor ült az arcára és azt mondogatta, h dekirály, meg h nemhiszemel, utána meg nagon beindult :P
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!