Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt néhány meleg férfi?
Semmi bajom nincs a melegekkel, de nem tudom megérteni, hogy miért jó az, ha meleg létükre összehazasodnak egy nővel. Tudtommal már nem a középkórban élünk. Nem gondolnak bele, hogy ezzel mennyire átb-sszák a saját feleségüket? Hazudnak neki, megcsalják, elveszik tőlük a lehetőséget, hogy olyan férfivel legyenek aki tényleg szereti őket. Ezek az emberek ennyire nem nézik emberszámba a nőket? Értem én, hogy vannak akiknek annyira balf-sz család jutott, hogy kitagadnák azért mert meleg, de tényleg ez a legjobb megoldás?
19/F
Nekem eléggé durva.
Ha lehetne melegeknek házasodni,még akkor is elgondolkodnék a házasságon,mert nekem annyira kötött dolog.
Azt meg végképp nem értem hogy tud valaki olyannal összeházasodni,egyáltalán szexelni,akihez nem is vonzódik.
Az ilyen emberekkel az a baj,hogy nem ők irányítják a saját életüket,hanem mások,és ez pszichológiai szempontból elég rossz,nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!