Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálja ezt néhány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt néhány meleg férfi?

Figyelt kérdés

Semmi bajom nincs a melegekkel, de nem tudom megérteni, hogy miért jó az, ha meleg létükre összehazasodnak egy nővel. Tudtommal már nem a középkórban élünk. Nem gondolnak bele, hogy ezzel mennyire átb-sszák a saját feleségüket? Hazudnak neki, megcsalják, elveszik tőlük a lehetőséget, hogy olyan férfivel legyenek aki tényleg szereti őket. Ezek az emberek ennyire nem nézik emberszámba a nőket? Értem én, hogy vannak akiknek annyira balf-sz család jutott, hogy kitagadnák azért mert meleg, de tényleg ez a legjobb megoldás?

19/F

2018. márc. 29. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha végigolvasod a 9-es válaszomat láthatod mit jelent a gyakorlatban ez a kettős élet.A heteró nő ugyanúgy kettős életet él,és ezt ők közösen döntöttik el.
2018. márc. 30. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Azért csinálják mert a társadalom miatt gyávává és gyengévé váltak, de szegények nem tudnak mit csinálni ha egész életükben az lett beléjük sulykolva hogy mennyire undorító és rossz a melegség. Sajnos nagyon bonyolult és mély dolog a lélek, és ezektől nem lehet csak így megszabadulni, jópáran egyáltalán nem is tudnak, akkor jönnek létre ezek a házasságok. Szerencsére már egyre kevesebb ilyen házasság van ahogy az emberek egyre elfogadóbbak.
2018. márc. 30. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Nekem eléggé durva.

Ha lehetne melegeknek házasodni,még akkor is elgondolkodnék a házasságon,mert nekem annyira kötött dolog.

Azt meg végképp nem értem hogy tud valaki olyannal összeházasodni,egyáltalán szexelni,akihez nem is vonzódik.

Az ilyen emberekkel az a baj,hogy nem ők irányítják a saját életüket,hanem mások,és ez pszichológiai szempontból elég rossz,nem normális.

2018. márc. 30. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a legjobb megoldás. Hazugságra inkább a biszexek kényszerülnek, ha a feleség nem tud róla.
2019. aug. 30. 01:19
 15/15 -remete- ***** válasza:
100%
Nem egyszerü, biszexeként csak a nőt tudom érzelmileg szeretni. De testileg a fiuk is vonzanak.
2019. nov. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!