Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Azt képzelem folyton hogy amikor el akarom veszteni a szűzességemet a saját nememmel vesztem el és ,hogy vérzek alul ahogy belém megy .Félek megőrülök mert egyre rosszabakat képzelek magamtól olyat is hogy saját magamat verem meg2018. márc. 28. 18:55
1/2 anonim válasza:
Igaz hogy én hetero csaj vagyok, de én ugyanígy voltam az első előtt. Rémképeket láttam, hogy úristen összevérzem a lepedőt, meg vajon mennyi vér jön stb, aztán nagy hűhó semmiért a lepedő ugyanolyan patyolafehér maradt. Nem tudom ez a dolog hátsó bejáraton hogyan működik ( mert ugye elöl a szűzhártya miatt véreznek a lányok, de hátul nincs ilyen) szóval szerintem ha kellő odafigyelés meg óvatosság van ott nem vérezhetsz elsőre sem. szerintem!! Csak ne stresszelj rá a dologra mert attól sokkal rosszabb, kommunikálj a pároddal hogy mit szeretnél és ha vigyáztok nagy baj nem lehet szóval ne láss rémképeket :)
2/2 anonim válasza:
Miert verezne? Nem kest dug fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!