Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkereső, de nagyon félek. Mit tanácsoltok?
18 éves (szerintem ->) passzív fiú vagyok, úgy döntöttem megpróbálom végre amire vágyok, keresek egy fiút (csak hosszútávon gondolkodom).
Regisztráltam planetromeora, de nagyon félek.. Félek, hogy kiderül a dolog, persze óvatos vagyok, de akkor is nagyon para... Félek, hogy nem fogom tudni, hogy hogyan mennek a dolgok (gondolok itt csak egy szimpla beszélgetésre), félek, hogy senkinek nem fogok tetszeni. Félek, hogy csalódok.
Mit tegyek?
Én azt javaslom, hogy fordíts időt a bemutatkozó üzenetre: ha valaki azzal ír rád, hogy "aranyos a bemutatkozásod", akkor végig olvasta, hogy te hosszútávra keresel, hogy ilyen és olyan korban, ecetera-ecetera. Vagyis egyből úgy ír rád, hogy tisztában van valamilyen általad javasolt szabályrendszernek.
Én mindenkit próbálok kedvesen visszautasítani, aki általában nem jön be. Aki meg nem hagyja, azt keményen koptatom le...(Ne félj attól, hogy letilts valakit! Ha dickpic jön -kérés nélkül és nem jön be :3-, akkor bizony 'Letiltás'!)
Én speciel úgy írtam be, hogy csak hosszútávú kapcsolatot keresek, mivel barátkozni ott van nekem sok más... nincs szükségem internetes segítségre, hogy barátkozzak.
Ha attól félsz, hogy lebuksz, akkor azt javaslom, hogy először coming outolj azok előtt, akik igazán számítanak, így ha olyanba botlasz, akik kifecsegnék, akkor nem egy titokként érni a számodra fontos személyeket, hanem tényként (a mellett persze, hogy a faramuci, patkányképű próbál rólad árulkodni...).
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Ha hasznosnak véled a tanácsokat írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!