Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire nehéz egy kissé macis kinézetű passzív srácnak kapcsolatot, vagy szexpartnert találni?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire fontos a külső? Jó humorral lehet kompenzálni az esetlegesen kevésbé vonzó külsőt? 21/f

2018. márc. 25. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A 8-as és 10-es válaszoló vajon troll? o.O
2018. márc. 28. 18:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Mondjuk én nem vagyok macis, de van egy kis pocakom. Illetve elég szőrös vagyok. Hozzám is a passzív oldal állna közelebb, de eddig még sose próbáltam az anált. Nem nézek ki rosszul egyáltalán, csak nem akarom akárkivel kipróbálni. A másik dolog meg az, hogy jó ideig idegenkedtem tőle. Csak kb mostanra jutottam el oda, hogy szívesen kipróbálnám. 26/F
2018. márc. 29. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, a kérdésedre válaszolva, szerintem ha jó a humorod és kellemes a személyiséged, akkor az elég nagy előnyt jelent. Randiztam már olyan sráccal, aki nagyon jól nézett ki, de alig lehetett vele beszélgetni.
2018. márc. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!