Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Taszító szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintetek taszító az, hogy manapság szinte minden férfin légyen az macsós, kisfiús, szőrös-szőrtelen, de valami rá van firkálva a bőrére ('tetoválás' címszó alatt)?

Vagy csak én érzem úgy, hogy ez a sima emberi bőr megcsúfolása? Remélem a melegek (én is meleg vagyok) körében nem nagyon divat ez a "kivarratás"!

2018. márc. 25. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melegek, biszexek, heterok között is van, akinek van tetoválása. Ha neked nem tetszik, akkor próbálj olyat keresni, akinek nincs. Én magamra sosem tetováltatnék, de másokat soha nem utasítanék vissza azért, mert van tetoválása.☺️
2018. márc. 25. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szöges ellentéted vagyok. Imádom a tetovált srácokat. Majd én is akarok maximum 10et
2018. márc. 25. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem a tetoválásokat. Gyönyörűeket, izgalmasakat volt szerencsém látni.
2018. márc. 25. 16:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Mitől szép az, ha valakin mindenféle firka van? Elismerem vannak nagyon szép alkotások, mint egy festmény, de a többség nem az! Én csak feliratokat meg különféle nonfiguratív ábrákat látok tavasszal-nyaranta amikor már lekerül a télikabát és a hosszúujjú felső a pasikról.

Mi a jó abban, ha valaki fájdalmasan, mert úgy tudom fáj, hiszen sebet csinálnak a bőrben, örök életre megbélyegzi magát?

2018. márc. 25. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jön be ha valakinek tetoválása van de erre az a megoldás, hogy olyan srácot keresel akinek nincs. Van akinek bejön a tetoválás, nincs semmi gond azzal sem :)
2018. márc. 25. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően nem taszító, de a túl sok tetkó nekem sem az ideálom.

Van ahol, akinek és amilyen jól áll, de ez nem jelenti azt, hogy olyannal akarok járni, aki úgy néz ki, mint egy emberformájú összefirkált papír :D

2018. márc. 25. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Én rettenetesen prolinak, igénytelennek tartom a tetoválást plusz öncsonkítás is. Sosem lennék képes tetováltatni és a leendő páromtól elvárom hogy ő se szeresse, mert undorítónak tartom a tetkókat.
2018. márc. 25. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Én is taszítónak vélem.

Szerintem is a bőr megcsúfítása. Sajnálatos egyébként, mert nagyon sok férfi, akinek tetkója van, az helyes. :( Hogy őszinte legyek egy kicsit szexi is tud lenni, de attól még azért részemről is az igénytelen kategóriába tartozik.

Arról nem is beszélve, hogy már most sajnálom azokat, akik pár év múlva ezt megbánják és szeretnék újra szabadon a bőrüket. Szóval ilyen szempontból ez meggondolatlan cselekedet is, de hát ez van. Élni és élni hagyni. :)

Csak azt nem tudom, hogy én emiatt visszautasítanék-e valakit. Egyszer olvastam/hallottam olyanról is, hogy azért a festék a bőrön keresztül egészségügyileg okozhat gondokat. Meg alapból a feltetoválás sem egy veszélytelen dolog a tű miatt... nem tudom, mennyire rizikós összejönni egy olyan emberrel, aki ilyen (szememben) idiótaság miatt veszélyezteti az egészségét.

2018. márc. 25. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A probléma, amikor az illető már a testfelülete 2/3-át összetetováltatta, így összességében nem emberszíne van. Én meg speciel a mediterrán bőrszínre vagyok ráállva, nem hupikékzöld lényekre. Mit csináljak, ez van...
2018. márc. 25. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9-es: Szerintem sincs szebb egy nap barnította bársonyos bőrű szépfiúnál.
2018. márc. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!