Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széles a csípőm és meleg vagyok, ez taszító?
Igazából a kicsit nőies alak egy passzívnál szerintem kifejezetten jól néz ki. :)
De nem vagyunk egyformák szerencsére. Valakinek biztosan be fog jönni a te alakod is. ;)
Könyörgöm, tedd már fel normálisan a kérdést:D
Ha trollkodni akarnék, akkor azt válaszolnám, hogy "Nem, a meleg fiúk szemében miért lenne baj, hogy meleg vagy?".
Egyébként nem hiszem hogy baj lenne.
16 évesen még gyerek vagy, tehát még sokat fog fejlődni, változni a tested. :)
Amúgy meg 16 évesen nem hinném, hogy ilyeneken kellene problémáznod, neked még legfontosabb a tanulás.
Az alkatodra visszatérve, ha így is marad, az se baj, mert sok ember számára éppen a széles csípő az izgató. A mellkasodat és a vállaidat pedig kondizással tudod formálni, úgyhogy ne aggódj ezen.
"A mellkasodat (...) kondizással tudod formálni" - ez a lényeg.
Sajnos nekem csak a fiús testalkat tetszik, tehát amikor a mellkas legalább annyira széles, mint a csípő.
Nekem is és én is szoktam ezen parázni,meg csinálok sok törzskörzést,hogy lefogyjak onnan. :D
Sokszor észreveszem, hogy a férfiak nézik a sggemet, nem tudom azért-e mert de gáz egy férfinak a kerek csípő vagy mert tetszik nekik.
Ez van!
Nem gáz szerintem :D a nagy csípőhöz szerintem ha valami kerek fenék is társul akkor szerintem még tetszik is nekik :D bár én nem értek hozzá, nekem ilyen van és tök szégyellem :S de bármit csinálok majd kiesik a fenekem a gatyából, cipőmet bekötöm attól félek szét szakad a farmerom xd a saját apám jegyezte meg milyen kerek néger seggem van xdd mondom atya ég
Jha! és 8#-as :D istenem de szép formás mindenhol az a srác amit linkeltél *0* soha ne tegyél többet ilyen, nem szabad ilyet feltenni mer, amikor megláttam felpörögtem xdd mondom hujuuuj
am 20/p/m :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!