Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Széles a csípőm és meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Széles a csípőm és meleg vagyok, ez taszító?

Figyelt kérdés
Nagyon széles a csípőm, nem azért mert kövér vagyok, sose voltam az és nem is ülök sokat..genetika ugyanis a család többi férfi tagjának is széles. Meleg vagyok, a meleg fiúkat kérdezem hogy ez mennyire baj? Igazából a vállam széles de nem delta az alak hanem inkább homokóra. Engem eléggé zavar de a csontot levágni nem tudom..szerintetek?

2016. márc. 24. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, ahogy írtad ez genetika, engem például nem zavarna. Amúgy inkább a belső értékeid miatt szeressenek , ne a csípőd szélessége miatt.
2016. márc. 24. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a kicsit nőies alak egy passzívnál szerintem kifejezetten jól néz ki. :)

De nem vagyunk egyformák szerencsére. Valakinek biztosan be fog jönni a te alakod is. ;)

2016. márc. 24. 20:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát belsőre kedvesnek tartom magam..talán kicsit túl kedves is mindenkit magam elé helyezek, elfogadok, megértem az embereket:D idén leszek 16 még nem volt kapcsolatom amit sajnálok. Amúgy mondom..vékony vagyok csak a csípőm széles:/ még ugyan nem voltam senkivel de passzívnak érzem magam és az a szerep érdekel szexuálisan is, az aktív valahogy nem nagyon:D
2016. márc. 24. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, tedd már fel normálisan a kérdést:D

Ha trollkodni akarnék, akkor azt válaszolnám, hogy "Nem, a meleg fiúk szemében miért lenne baj, hogy meleg vagy?".

Egyébként nem hiszem hogy baj lenne.

2016. márc. 24. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ne félj, aki kedvel téged az nem a csípőd miatt fog elutasítani. Ha valakinek meg ezzel van a baja, akkor meg nem is érdemel meg téged.:)
2016. márc. 24. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen még gyerek vagy, tehát még sokat fog fejlődni, változni a tested. :)

Amúgy meg 16 évesen nem hinném, hogy ilyeneken kellene problémáznod, neked még legfontosabb a tanulás.

Az alkatodra visszatérve, ha így is marad, az se baj, mert sok ember számára éppen a széles csípő az izgató. A mellkasodat és a vállaidat pedig kondizással tudod formálni, úgyhogy ne aggódj ezen.

2016. márc. 26. 09:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"A mellkasodat (...) kondizással tudod formálni" - ez a lényeg.

Sajnos nekem csak a fiús testalkat tetszik, tehát amikor a mellkas legalább annyira széles, mint a csípő.

2016. márc. 26. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Hogy egy példával is szemléltessem:

[link]

[link]

2016. márc. 26. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is és én is szoktam ezen parázni,meg csinálok sok törzskörzést,hogy lefogyjak onnan. :D

Sokszor észreveszem, hogy a férfiak nézik a sggemet, nem tudom azért-e mert de gáz egy férfinak a kerek csípő vagy mert tetszik nekik.

Ez van!

2016. márc. 26. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz szerintem :D a nagy csípőhöz szerintem ha valami kerek fenék is társul akkor szerintem még tetszik is nekik :D bár én nem értek hozzá, nekem ilyen van és tök szégyellem :S de bármit csinálok majd kiesik a fenekem a gatyából, cipőmet bekötöm attól félek szét szakad a farmerom xd a saját apám jegyezte meg milyen kerek néger seggem van xdd mondom atya ég

Jha! és 8#-as :D istenem de szép formás mindenhol az a srác amit linkeltél *0* soha ne tegyél többet ilyen, nem szabad ilyet feltenni mer, amikor megláttam felpörögtem xdd mondom hujuuuj

am 20/p/m :p

2016. márc. 30. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!