Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánthatnak esetleg?
Interneten megismertem egy srácot, és egyik nap fogunk talizni és ismerkedni, mivel mindketten melegek vagyunk. De ő mondta, hogy elhívja egyik ismerősét is, hogy ő is ott legyen, de vele nem kell csinálni semmit. Egyelőre még nem lesz semmi komoly dolog, maximum csók, vagy orál. De kicsit tartok attól, hogy ketten lesznek, és valami rosszra készülnek. Esetleg megerőszakolhatnak, kirabolhatnak, vagy legrosszabb esetben megölhetnek?
Ha rosszat akarnak csinálni talin, hogyan védekezzek?

A két csaj jól elhülyéskedett egymással (egyiket korábban ismertem... megbeszéltem, randizzunk, azt ott derült ki)
Szóval nem éppen randi volt.
A randi 2 emberről szól, nem háromról.

A randi két ember találkozása, hogy ismerkedjenek, közös programot tartsanak, vagy szexeljenek. A harmadik?
Ja, ő tartja a gyertyát.

Nem hinném hogy bántanának, max csak nem mer egyedül elmenni. De ahogy korábban is írták, 3 emberből, ha te vagy aki a másik 2nek full idegen, akkor te leszel az, aki szarul fogja érezni magát...
Ha megvolt a randi, mesélj ;) engem érdekelne
27/F(meleg)

Nézzük!
1. Van róluk képed? Legalább az egyikről?
2. Tudod a nevét?
Ha ezek megvannak (Akár elég a kép) akkor nincs gond, hisz már ha baj van fel tudod jelenteni.
Amit javaslok, hogy olyan helyen talizzatok, ahol van kamera, így bizonyíték is lesz hogy veled voltak.
Ezt csak baj esetére.
Amúgy nem tudom hány évesek vagytok, de ez mi? Milyen már, hogy vkit elhív magával. Én is voltam pl tini, de eszembe nem jutott ilyen. Olyan volt, sőt a mai napig néha, hogy a legjobb barátomnak elmondtam hogy hova megyek, stb, hogy ha baj lenne vki tudja hol voltam/vagyok...
Ha gondolod írj privit, mert nem nézem jött-e válasz a kommentekre...

Hali
Lehet , hogy aki(kel) talizol ez egyik nem jó ember ismerő és nagon ad a másik véleményére.
De ez így bűzlik ,hogy előre szól hogy ketten vagyok.
Nyilvános hely , már csak kiváncsiságból, ott még mindég be közölheted ,hogy bocs tévedés volt.
Vagy le építed mielött elmennél.
De a te életed te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!