Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánthatnak esetleg?
Interneten megismertem egy srácot, és egyik nap fogunk talizni és ismerkedni, mivel mindketten melegek vagyunk. De ő mondta, hogy elhívja egyik ismerősét is, hogy ő is ott legyen, de vele nem kell csinálni semmit. Egyelőre még nem lesz semmi komoly dolog, maximum csók, vagy orál. De kicsit tartok attól, hogy ketten lesznek, és valami rosszra készülnek. Esetleg megerőszakolhatnak, kirabolhatnak, vagy legrosszabb esetben megölhetnek?
Ha rosszat akarnak csinálni talin, hogyan védekezzek?

Egyszerű, maradj olyan helyen ahol más emberek is vannak. Ha pedig a farkatokat is használni akarnátok, akkor pedig csak négy szem lehet ott, kikötném.
Amúgy nem hiszem, hogy bántani akarnának, inkább csak egy hármast.

Miért akarsz olyan emberrel találkozni, akiben egyáltalán nem bízol meg? Sőt, azt feltételezed róla, hogy esetleg megölhetne a barátjával..
Ennyi erővel, az utcára se lépj ki, hátha kirabolnak vagy megerőszakolnak!! Túl sok filmet néztél, és elég élénk a fantáziád.

NE.
Ugyan én srácként lánnyal randiztam így, hogy hozta a barátnőjét... katasztrófa volt.
Ha 1 emberrel akarsz kapcsolatot, emberrel randizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!