Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg akinek?
Figyelt kérdés
Az első kapcsolata 24éves kora után volt, ha igen miért? Nem bánta meg, h 3ddig várt?2018. márc. 20. 08:53
1/5 anonim válasza:
nekem 27 évesen lett az első komoly kapcsolat, ami három éve tart. az előtt sosem voltam szerelmes így senkivel nem tudtam / akartam hosszam távon együtt maradni. És nem bántam meg, hogy eddig vártam. Rá érdemes volt
2/5 anonim válasza:
Nekem még életemben egy sem volt.
25/f
3/5 anonim válasza:
Nekem semmilyen kapcsolatom nem volt eddig.
F25
4/5 anonim válasza:
Itt már sokszor leírtam, hogy már 30 is elmúltam amikor először voltam fiúval! Nagyon bánom, hogy a fiatal éveimben elnyomtam ezt az érzést, és próbáltam megfelelni az elvárásoknak!
Sok olyan dologról lemaradtam, amit ma már így 39 évesen soha nem fogok megélni!
De ez van...
5/5 anonim válasza:
Látod, vannak bőven... ;)
Én 27 vagyok és most alakulgat valami egy fiúval, ami ugyan semmi még, de erről már elhiszem hogy ez nem csak szexkapcsi lesz. Eddig én sem akartam, meg nem is volt senkivel kitartó kölcsönös érdeklődés.
A szerelem nem korfüggő! Erőltetni meg kár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!