Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdem megkérdőjelezni a szexualitásomat. Gyakran megesik, hogy "megkívánom" az egyik haveeromat. Inkább csak belegondolok milyen lehet megcsólolni vagy mit mondana ha azt mondanám neki, hogy szeretem. még nem volt viszonyom azonos neművel és nincs kit megkérdezzek erről a környezetemben. Eddig csak a llányok érdekeltek talán egy fél éve kezdem kacsingatni a saját nemem felé. És jött egy új fiú az osztályba, nála még erősebb a "kísértés" ilyen szempontból. Nem ítélem el a homoszexuálisakat, de nem szeretnék az lenni. Mit tegyek? Tényleg meleg vagyok vagy csak a hormonok? Kérlek segítsetek!2018. márc. 19. 20:50
2/7 anonim válasza:
Nem választás kérdése. Az a fő, hogy ne nyomd el az érzéseidet. Ha érdekelnek a lányok is és a fiúk is, akkor biszexuális vagy - persze ez egy nagyon kisarkított bekategorizálás, a szexualitás ennél bonyolultabb.
3/7 anonim válasza:
Simán lehetnek a hormonok, Pistike.
4/7 anonim válasza:
szerintem biszex vagy, ha mindkét nemből lehetnek/vannak olyanok, aki vonz.
Ha jártál már lánnyal és az is jó volt, de megnézed úgy a fiúkat is, hogy vonzónak találod -e.
5/7 anonim válasza:
Lehet. En szopni szoktam de a lanyokat szeretem de neha benyelek 1-2 farkat ha olyan a buli
6/7 Marbre válasza:
Ha már ilyenről fantáziálsz, akkor bizony nem vagy hetero... Kapd el a haverodat. Menjetek el bulizni, igyál egy kicsit, játssz rá rendesen, smárold le, majd fogd a piára. Ha jólesik, akkor meg tudod, hogy mi van ;)
7/7 anonim válasza:
Biszex vagy. Dugnád a csajokat és a srácokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!