Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen találka egy 33 évessel?
Sziasztok!
Rómeón megismerkedtem egy sráccal. Nagyon megfogott a képe, ránézésre olyan 24-25-nek tippeltem be. Mikor elmondta az életkorát majd hanyatt esetem. Nagyon megijedtem, mert mégiscsak 14 (!) évvel idősebb tőlem.
Most úgy állunk, hogy találkozunk, és 'meglátjuk mi lesz'. Nem szexkapcsolatról van/lenne szó. Ti mégis mit csinálnátok az én helyemben? Normális, hogy ennyire megijedtem? Még csak 1 kapcsolatom volt, az is velem egyidőssel, ezért nincs semmi tapasztalatom ilyen téren.
Ha valakinek van valami tanácsa/ esetleg ő is járt hasonló cipőben kérem segítsen. Köszönöm!

10:
Alapból rossz állítást tettél fel. A kérdésedre egyébként a válasz nem.
Ezt kellett volna: "Már megbocsáss,de szerinted a 30-40-es férfiak azt hiszik ha állandóan ezt szuggerálják, hogy de jó velük a szex, akkor majd több fiatal srác akar velük dugni?" - Mert erre a válasz igen. Szóval attól nem fog több fiatal srác dugni akarni velük a valóságban, hogy itt ezt csinálják, de ők azt hiszik hogy mégis.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!