Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen találka egy 33 évessel?
Sziasztok!
Rómeón megismerkedtem egy sráccal. Nagyon megfogott a képe, ránézésre olyan 24-25-nek tippeltem be. Mikor elmondta az életkorát majd hanyatt esetem. Nagyon megijedtem, mert mégiscsak 14 (!) évvel idősebb tőlem.
Most úgy állunk, hogy találkozunk, és 'meglátjuk mi lesz'. Nem szexkapcsolatról van/lenne szó. Ti mégis mit csinálnátok az én helyemben? Normális, hogy ennyire megijedtem? Még csak 1 kapcsolatom volt, az is velem egyidőssel, ezért nincs semmi tapasztalatom ilyen téren.
Ha valakinek van valami tanácsa/ esetleg ő is járt hasonló cipőben kérem segítsen. Köszönöm!
Kedves egyszarvú Barátom!
Tudod, azt szokták mondani, hogy szerelemben nem számít a kor, a magasság, a testsúly, a nemi identitás.. csak szeretet legyen. :)
Amúgy, igen. Teljesen normális a reakciód. Szerintem, mindenképpen találkozz vele, s ha személyesen is kölcsönös a szimpátia, nem csak az online világban, akkor megtaláltad a hozzád illő társat!
Sok szerencsét!
Mert vannak, akik hülyeséget írnak be, mint például ez a konkrét személy is :)
Köszönöm szépen az első egyszarvú Barátomnak a válaszát :)
Én 20 éves egy 42 évessel voltam együtt... Semmi baj nem volt belőle. Sőt sokszor jobba az idősebb, mint a fiatal aki csak kihasznál.
22/passzív
Én dugtam már 29 éves férfival. Inkább maradok a korosztályomnál, de azért nem volt semmi baj vele. Az idősebb férfiak állandóan fiatal srácokra fenik a fa szukat, az a helyzet. Ebben nincs különbség a heterók és a melegek között.
20/F
Ha tényleg jól néz ki én elmennék vele randira és ha bejön összejönnék vele.Nem veszíthetsz semmit,max.csak szexkapcsolat lesz belőle.Nekem is volt szexkapcsolatom 31 éves férfival,nem érződött a korkülönbség.
20/F
Úristen mennyi itt az idősebb férfi, aki fiatalnak adja ki magát, hogy így vegye rá a kérdezőt és más fiatalokat akik esetleg olvassák a kérdést, hogy dugjanak idősebbekkel is.
A harminc-negyvenes meleg férfiak is ugyanolyan kanos köcsögök (nem a szó melegekre használt értelmében), mint a harminc-negyvenes heteró férfiak, akik meg tizenéves lányokat dugnának. Fura hogy ez utóbbit sokkal jobban elítéli a társadalom, mint az előbbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!