Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatalabb meleg srácok akik nem a koruk beliekhez vonzódnak?
Figyelt kérdés
Fiatalabb alatt 14-15 re gondolok és például ők vonzódhatnak-e pl 18 évesekhez?2018. márc. 14. 20:39
11/14 anonim válasza:
Hát én 38 vagyok.
De nem veszem észre hogy a fiatalabb korosztály érdeklödne.
Mondjuk 18-25 között nagy eltünés van.
12/14 anonim válasza:
Én pont annyi vok. mint a kérdésben és elsősorban a saját korosztályomhoz vonzódok, de kicsit érdekelnek az idősebbek is. A korombeliek közül nem ismerek meleget, mert szerintem ugyanúgy titkolják, mint én. Mostanában kezdtem el találkozgatni egy nálam idősebbel. Egész jó fej. Egyáltalán semmi nem volt köztünk, csak beszélgetünk. Én meg teljesen bizonytalan vagyok, hogy mit tegyek. Hogy mennyit törődjek a korral, ha amúgy szimpatikus az illető.
13/14 anonim válasza:
Én egy 20 éves fiúba vagyok szerelmes. Mindennap szoktunk beszélni pár szót. Azt biztosan tudom róla, hogy meleg. Csak épp azt nem tudom, hogy adjam tudtára, hogy én is. És hogyan közelítsek hozzá. 14/f
14/14 anonim válasza:
Hogy szeretnék egy tini srácot kényeztetni !
F/39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!