Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, ha nyilvános helyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha nyilvános helyen tusoltok, vagy álltok be piszoárhoz, akkor mennyire vagytok szégyenlősek, takarjátok amitek van, vagy úgy vagytok vele, ha valaki kíváncsi rá had nézze?

Figyelt kérdés

Ki hogy áll ezzel a témával, kort is írjatok!

Sokszor használtok nyilvános tusolókat, piszoárokat?

2018. márc. 11. 19:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Már nem zavar, nézze aki akarja. Még kicsit legyezgeti is a hiúságom, hogy látom tetszik valakinek :D De nem igazán érdekel.

Voltam kolis, régen gyakran jártam edzeni. Ma már ritkán fordulok meg nyilvános zuhanyzóban.

2018. márc. 12. 12:01
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Soha nem zavart,elég kihívóan szoktam a fenekemet mosni,nem volt ritka az ismerkedés...
2018. márc. 12. 14:36
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

van hogy tusolóba ugy fordulok had nézze

Ha jó segge van azt én is megnézem

2018. márc. 12. 15:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a piszoárnál mellettem állnak, nem tudok pisilni. Azt mondták, hogy ez ez neurotikus betegség.
2018. márc. 12. 19:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szegyenlos ilyen helyzetekben ha mondjuk hozzám hasonló korú fiatalokról van szó, ha idősebbek akkor valamiért már kicsit kényelmetlenül érzem magam 18f
2018. márc. 12. 20:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Korombeli fiatal srácokkal engem se zavar egyáltalán, sőt néha meg is nézzük egymást 😁 Idősebb korosztály engem is zavar, én se nézem őket, és azt se szeretném ha ők néznének.
2018. márc. 12. 22:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#14-es:

Velem teljesen ugyanez van, akár mennyire kell, nem megy egyszerűen. Én is olvastam erről, hogy idegi eredetű, van rá egy idegen kifejezés is, paruresis a neve, keress majd rá a neten. Röviden azt jelenti, hogy mások jelenlétében nem megy.

2018. márc. 12. 22:21
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavar.

Nyílvános helyen nem tusolok, max fürdőgatyában, és a piszoárt is kerülöm, ha lehet.

2018. márc. 15. 00:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Hadd nézzenek, engem nem zavar. Viszont nekem vigyázni kell, volt már, hogy felizgultam a látványra, és eléggé nehéz lett volna takargatni. Mondjuk egyszer ebből fenomenális spontán szex kerekedett. :)
2018. márc. 18. 15:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok szégyellős, miért is lennék? Annyi van és olyan, amilyet a gép adott, a testemre meg edzek és odafigyelek, ha már arra van kihatásom. Bevallom, én szeretem, ha megnéznek, néha még kis műsort is kerítek, talán továbbszappanozom magam ott, meg szemezek. Mondjuk én nem megyek ennél tovább, szerintem ez így elég is, egy kis izgatás :P Sosem értettem azt a mai tinikben, h miért képtelenek használni a piszoárt, abszolút semmi szégyelnivalójuk nincs.

23 mfa

2018. márc. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!