Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha nyilvános helyen tusoltok, vagy álltok be piszoárhoz, akkor mennyire vagytok szégyenlősek, takarjátok amitek van, vagy úgy vagytok vele, ha valaki kíváncsi rá had nézze?
Ki hogy áll ezzel a témával, kort is írjatok!
Sokszor használtok nyilvános tusolókat, piszoárokat?
Már nem zavar, nézze aki akarja. Még kicsit legyezgeti is a hiúságom, hogy látom tetszik valakinek :D De nem igazán érdekel.
Voltam kolis, régen gyakran jártam edzeni. Ma már ritkán fordulok meg nyilvános zuhanyzóban.
van hogy tusolóba ugy fordulok had nézze
Ha jó segge van azt én is megnézem
#14-es:
Velem teljesen ugyanez van, akár mennyire kell, nem megy egyszerűen. Én is olvastam erről, hogy idegi eredetű, van rá egy idegen kifejezés is, paruresis a neve, keress majd rá a neten. Röviden azt jelenti, hogy mások jelenlétében nem megy.
Engem nagyon zavar.
Nyílvános helyen nem tusolok, max fürdőgatyában, és a piszoárt is kerülöm, ha lehet.
Egyáltalán nem vagyok szégyellős, miért is lennék? Annyi van és olyan, amilyet a gép adott, a testemre meg edzek és odafigyelek, ha már arra van kihatásom. Bevallom, én szeretem, ha megnéznek, néha még kis műsort is kerítek, talán továbbszappanozom magam ott, meg szemezek. Mondjuk én nem megyek ennél tovább, szerintem ez így elég is, egy kis izgatás :P Sosem értettem azt a mai tinikben, h miért képtelenek használni a piszoárt, abszolút semmi szégyelnivalójuk nincs.
23 mfa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!