Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ron Howard tényleg meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ron Howard tényleg meleg?

Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van az több is, főleg a biszexekkel együtt...

Hihetetlen milyen korlátoltak egyesek.

2018. márc. 8. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A Harry Potter történetében Albus Dumbledore meleg és nincs szinte semmi olyan benne, amiből akár nagyon feltűnő lenne a dolog... Ez mindössze színesíti és valósabbá teszi a történetet.

Egyébiránt a sw filmekben is könnyen megférne ilyen karakter, ám ahogy az ilyen mellékszálakat kreálják mostanság, valószínűleg túllőnének a dolgon.

2018. márc. 8. 21:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Ha az emberek 7%- a meleg, akkor nem olyanok mint más, mert más (93%) nem az, tehát különbözik.

Nem szeretem a Harry Pottert. Túl túl, monoton, dark "langyos folyású".

Egyébként nem az a hond, hogy meleg, hanem hogy pl. Feltűnhet benne maga ez a téma, mint Coogler filmjeiben az néger kérdés.

(Ne essen félreértés nincs bajom ezzel sem, csak egy filmben ami nem os artól szól, nem feltétlen akarom ezt látni.)

2018. márc. 8. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az emberek 7%- a meleg, akkor nem olyanok mint más, mert más (93%) nem az, tehát különbözik."

A barna hajú férfiak nem olyanok, mint a fekete hajú férfiak, tehát különböznek. Szerintem ezért diszkrimináljuk őket.

2018. márc. 8. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán érted, de igazából nem baj.

Ha összeadjuk az összes szexuális irányultságot/ árnyalatot, akkor valójában a “normális”-nak tekintett heteroszexuálisok könnyen lehet, hogy inkább kisebbségben vannak, ennyit arról a 93 százalékos feltételezésről.

Ez a hétköznapok során pusztán azért nem szembetűnő, mert a társadalom belekényszeríti az embereket szerepekbe.

Így régebben nagyon sok meleg ember házasodott meg és lett családja meg gyereke, ilyenre amúgy ma is simán van példa.

De vannak hasonlók is, a lényeg, hogy ezért nem szembetűnő.

A melegekről és megjelenésükről nyílvánvalóan butaságokat feltételezel, azt hiszed ez valami szembetűnő erőteljes egyféle dolog, holott nem.

A filmekben alapból nem sikerül túl reálisan ábrázolni a melegeket, az életben nagyon sok a heterós megjelenésű szimplán férfiakat kedvelő, férfias meleg.

Hát én ilyet még filmen nem nagyon láttam, pedig szerintem a többség ilyen.

Mindegy, nem magyarázom, mert látom ez még nagyon elvont téma itt.

2018. márc. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!