Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ron Howard tényleg meleg?

Van az több is, főleg a biszexekkel együtt...
Hihetetlen milyen korlátoltak egyesek.

A Harry Potter történetében Albus Dumbledore meleg és nincs szinte semmi olyan benne, amiből akár nagyon feltűnő lenne a dolog... Ez mindössze színesíti és valósabbá teszi a történetet.
Egyébiránt a sw filmekben is könnyen megférne ilyen karakter, ám ahogy az ilyen mellékszálakat kreálják mostanság, valószínűleg túllőnének a dolgon.
Ha az emberek 7%- a meleg, akkor nem olyanok mint más, mert más (93%) nem az, tehát különbözik.
Nem szeretem a Harry Pottert. Túl túl, monoton, dark "langyos folyású".
Egyébként nem az a hond, hogy meleg, hanem hogy pl. Feltűnhet benne maga ez a téma, mint Coogler filmjeiben az néger kérdés.
(Ne essen félreértés nincs bajom ezzel sem, csak egy filmben ami nem os artól szól, nem feltétlen akarom ezt látni.)

"Ha az emberek 7%- a meleg, akkor nem olyanok mint más, mert más (93%) nem az, tehát különbözik."
A barna hajú férfiak nem olyanok, mint a fekete hajú férfiak, tehát különböznek. Szerintem ezért diszkrimináljuk őket.

Nem igazán érted, de igazából nem baj.
Ha összeadjuk az összes szexuális irányultságot/ árnyalatot, akkor valójában a “normális”-nak tekintett heteroszexuálisok könnyen lehet, hogy inkább kisebbségben vannak, ennyit arról a 93 százalékos feltételezésről.
Ez a hétköznapok során pusztán azért nem szembetűnő, mert a társadalom belekényszeríti az embereket szerepekbe.
Így régebben nagyon sok meleg ember házasodott meg és lett családja meg gyereke, ilyenre amúgy ma is simán van példa.
De vannak hasonlók is, a lényeg, hogy ezért nem szembetűnő.
A melegekről és megjelenésükről nyílvánvalóan butaságokat feltételezel, azt hiszed ez valami szembetűnő erőteljes egyféle dolog, holott nem.
A filmekben alapból nem sikerül túl reálisan ábrázolni a melegeket, az életben nagyon sok a heterós megjelenésű szimplán férfiakat kedvelő, férfias meleg.
Hát én ilyet még filmen nem nagyon láttam, pedig szerintem a többség ilyen.
Mindegy, nem magyarázom, mert látom ez még nagyon elvont téma itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!