Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú nektek mennyire jön be hogy a pártok minden kis összezördülésnél be vágja a hisztit, féltékeny, és mindig a sarkadban van? Ma közöltem vele hogy ennyi volt és hogy nem ő az esetem.
Figyelt kérdés
4 hónapja lennénk együtt de ez alatt sokat csinálta ezeket.szerelmes belém de én csak szeretem már nem akkora a szeretet mint az elején mert ez nekem nem jön be. Bár lenne valaki aki szimpatikus lenne és meg érné vele foglalkozni. Mától szingli 23/f2018. márc. 3. 21:14
1/6 anonim 

válasza:

Még mindig jobb, mintha neked kéne féltékenynek lenned...
Tapasztalatból beszelek.
Ha tetszik, ha jó a sex, szenvedély van akkor amúgy nincs baj.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mondtam neki hogy ettöl független ha van kedve össze járhatunk nem kell szakítani csak ne keljen függeni egymástol. Tett egy meg jegyzést és le vettem belőle hogy nem akarja. Azt mondta hogy ez egy fájó pont hogy ennyi volt mert szerelmes volt belém.
2018. márc. 3. 21:30
3/6 anonim 

válasza:

Ilyen érzéketlen emberrel tuti nem jönnék össze, mint te.
4/6 anonim 

válasza:

A kérdésre válaszolva természetesen nem jönnek be, de ezek olyan dolgok amiket normális kommunikációval meg lehet beszélni, már ha akarják.
5/6 anonim 

válasza:

Hisztis és féltékeny ember rossz.(ha fiú ha lány) én is szakítottam volna vele
6/6 anonim 

válasza:

1-es vagyok.
Ha a szerelemhez beteges ragaszkodás is társul az valóban nem jó.
Ha te rosszul érezted magad ebben a kapcsolatban bármi is volt az oka és egy belső hang azt súgta hogy menekülj, akkor jól tetted ha így tettél!
Senki nem dirigáljon feletted soha életedben pláne nem a magánéletedben és soha senki ne mondja meg neked hogy Te hogy érezd jól magad!
A magánélet az a terület ahol 100% jól kell magad érezned mert a világ összes xarsága elől oda tudsz menekülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!