Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnátok fogadni egy olyan fiút akin felfedezhetőek striák nyomai?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valaki régen ducibb volt, de már lefogyott, de ugyanakkor striák kialakultak rajta és ebből még ma is látszódik 1-2. Eltudnátok fogadni? Titeket mennyire érdekel a test szex közben? Kort is írjatok! :)2018. febr. 24. 19:31
1/11 anonim 

válasza:

El tudnám fogadni hisz emberből van. Rajtam is van néhol mert hirtelen kezdtem nőni. Nincsenek nagy elvárásaim a testével kapcsolatban ne legyen gyengébb nálam illetve ne legyen súlyosan elhízva ennyi:D 19L
2/11 anonim 

válasza:

Osztom az előttem válaszoló nézeteit.
3/11 anonim 

válasza:

Teljesen természetes dologról beszélünk, hát persze. 23/l
4/11 anonim 

válasza:

Kategóriát tudtok olvasni? Szerintem pont nem a ti válaszaitokra lett volna kíváncsi :)
5/11 anonim 

válasza:

Tévedni emberi dolog, talán nem sértődött vérig a kérdező, bocsi :D
6/11 anonim 

válasza:

Ha szeretik valakit, akkor egyáltalán nem érdekelne. :-)
7/11 Béla211 

válasza:

Én eltudnám fogadni.Nekem, hogy kivel fekszem le soha nem annyira a külső számított hanem,hogy valami plusz ott is érzek és vonzón szexuálisan. 32/F
8/11 anonim 

válasza:

Nekem is van a popsimon amikor hirtelen megnőttem anno de még sose volt rá semmi panasz.
9/11 kovpet 

válasza:

El szóköz tudnám szóköz fogadni. A tanulatlanságot kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!