Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sikeres valaki így az életben?
Egy meleg, biszex vagy leszbikus ember lehet sikeres az életben? Tehát nem csak a tipikus beidegződésű heteró világból lehetnek az emberek sikeresek? Értem ezt a lakás házasság, gyerek jó kereset cég alapítás stb. Pl ideértem azt is hogy lehetnek e barátaim kialakított jó kapcsolataim is akár heterókkal is? Sajnos nem nagyon merem kinyilvánítani ezt az érzést mert félek hogy elnyomnak ez miatt. Eddig csak a lányok többsége fogadta el akiket ismerek.
25/meleg srác
Én azt gondolom, igen! :)
A legjobb barátom egy heteró srác. :D
Azok meg, akik nem szeretnek vagy épp utálnak, úgysem bántanak, mert mikor megpróbálták, nyíltan kinyilvánítottam, hogy meg lehet engem verni, mert nem vagyok egy erősgyerek, de azt garantálom, hogy én nevetek a végén. :D
A karrierem gyönyörűen alakul.
Azt tapasztaltam, hogy a középiskola sem volt olyan vészes, mint ahogy mondani szokás. Mondjuk lehet ez azért is, mert egy nagyon jó, 1600-as évek óta működő iskolába jártam, ahol mindenfajta diszkrimináció zérótoleranciás volt. Az soha nem is ért; az más kérdés, hogy a melegségem miatt nem szeretett mindenki, de azt senkitől nem is várhatom el. :D
Szóval szerintem abszolút igenlő a válasz, és kizárólag az egyénen múlik, hogy hagyja-e, hogy emiatt hátrány érje. :)
Tipikus szalmabáb érvelő. Gratulálok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!