Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sikeres prostinak összejöhet a 10-12 millió forintos bevétel évente?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 01:08
3/23 anonim válasza:
Könnyedén, egy-egy luxusprostinak a megfelelő helyen szerintem pár hét alatt is, de lehet sokat mondtam.
Most számolj csak rá, ha egy nap fogad 3-4 kuncsaftot az már 40-60k ft ha fél-1 órás menetekkel számolunk, akkor egy héten megvan neki 300 körül, egy hónapban meg egy misi. És ehhez nem is kell, hogy luxus legyen, elég ha sok kuncsaftot bevállal.
4/23 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy alap árakkal számoltam, de volt már például ismerősöm aki üzte az ipart, és legénybúcsun egy nap megkapott 250-et körülbelül 3 -4 órás szolgálatért...
5/23 A kérdező kommentje:
Azért ezek bődületes pénzek. Hogy nem szál rá ezekre az örömlányokra a NAV?
2017. dec. 26. 01:17
6/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a magyarországon legmagasabb szintekről is benne lehetnek ebben a bizniszben politikusok, stb azért ilyen elnézőek a hatóságok a prostitúcióval szemben. Más oka aligha lehet ennek.
2017. dec. 26. 01:24
8/23 anonim válasza:
Egyrészt nem ellenőrizhetnek mindenkit, vagy minden nő mögé egy rendőrt tennének? Legrosszabb esetben megvenné a rendőrt is, főleg ha férfi az illető.
nem mellesleg miért tiltanák be, mikor a legnagyobb pénzeket pont a fejesek hagyják náluk, magyrul ők is élnek a szolgáltatásaikkal.
9/23 A kérdező kommentje:
#7 Ez nem irigység, de belegondoltatok már ebbe egyáltalán?
2017. dec. 26. 01:33
10/23 A kérdező kommentje:
#8 Nem betiltani kéne, hanem megadóztatni mint ahogy sok országban is az a szabály.
2017. dec. 26. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!