Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt meleg/biszexuális srácok akik oda vannak a műveszetekért? Előny ez egy átlagos meleg/biszex férfinak ha a párja pl artisztikus, művészi?
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 17:16
1/6 anonim válasza:
szex szempontjából nincs jelentősége.
2/6 Lacás1976 válasza:
Azt nem tudom előny e. Az viszont bizonyított hogy a melegek közt magadabb a kimagaslóan tehetséges művészek aránya.
3/6 anonim válasza:
Művészet!! Az hogy ne lenne előny?
Egyébként csak személyiség számít.
4/6 Buran válasza:
Kifejezetten imponál, ha egy férfi ért a művészetekhez.
23/F/M
5/6 Király Péter 1 válasza:
Itt vagyok filmeztem szerepeltem mint színész, táncoltam, rádióztam, rajzolok-festek, fogom még előbbiekből folytatni sort. Nekem alap a művészet, miért kérded?
6/6 anonim válasza:
Nekem az arcfestés a hobbim.Spermával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!