Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ez? Vannak még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Vannak még rendesek? 😂

Figyelt kérdés

Hogy van az, hogy vannak néhányan a normálisabbak közül akik tényleg kapcsolatot szeretnének és mondigatják, hogy nem találnak normálisat aztán mikor találnak egy rendeset azt meg ők ugyanúgy szórakoznak vele. Kezd rohadtul elegem lenni.. Több olyannal is beszélgettem/ismerkedtem akik "komoly" kapcsolatot, életreszóló párt keresnek, kiderül, hogy én is így vagyok mert én tényleg erre vágyom. Aztán mondják milyen rendes vagyok meg hogy randiznának velem és olyan jó, hogy ilyen vagyok aztán 1 idő után meg kb. Úgy érzem le sem szarnak, de sírnak tovább, hogy nincsenek rendesek... persze ha meg megmondom, hogy miért "szórakozik" akkor meg azt kapom hogy "mennyir3 félreismert" blabla közben pedig meguntam, hogy mindig szó nélkül lenyeljem az egészet. Itt vagyok a fenébe is azt mégis sírnak tovább és nem is vagyok ronda és az ő elmondásuk alapján se most mi van????

Valaki aki ezt érti megmagyarázhatná, köszii

Kiborító az egész.. vannak olyanok akik tényleg komolyan gondolják? Meg olyan nehéz "kiállni" és megmondani, hogy bocs de ESÉLYT SEM látok hogy legyen valami köztünk, komolyan? Még "csak" 19 éves vagyok de már most elegem van az emberek nagyrészéből. Tisztelet a kivételnek. Nekem azzal sincs bajom ha valaki csak alkalmizgat és nem vágyil kapcsolatra, oké. Elfogadom. De akik elv. Kapcsolatot keresnek azok egy része is csak játszik? És várják a szőke herceget fehérlovon? Ahh mind1 xD :33 ^^

19F/meleg/győr

2018. febr. 7. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Igen, ehhez jobb, ha hozzaszoksz. Senkinek ne hidd el egy szavat se.

Tovabba a melegeknel eleg gyakran szexkapcsolatbol alakul ki egy rendes kapcsolat. Ne jelentsd ki, hogy a nagy ot keresed. Ez egy 19 eves szajabol amugyis nevetsegesen hangzik. Randizgass, es akivel kijon 5 randi ott mar elkezdett alakulni vmi. Szexeljetek, programozzatok egyutt, majd alakul. Nekem mindig igy lett komoly kapcsolatom. 24/F

2018. febr. 7. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

A leírtak alapján, elég rendes srácnak tűnsz.

Nos, én tökéletesen egyetértek a soraiddal, ugyanez a véleményem nekem is.

Sok sikert s kitartás! ;)

2018. febr. 7. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

Az első válaszolót kérdezném először:

"Nekem mindig így lett komoly kapcsolatom".

Mindig? 24 évesen? Komoly? A mindig szócska lehet, hogy már 4 alkalomra utal, pl.? Akkor hogy lehetett ilyen fiatalon komoly kapcsolatod, ha váltogatod őket minden évben?

Bocsánat a feltételezésért, de ez kicsit érdekes!

A kérdezőnek pedig azt tudom mondani, hogy teljesen megértem.

Nos, mi emberek, főleg melegek nagyon bonyolultak vagyunk.

Én magamból kiindulva, 25 évesen szűz létemre azt tudom mondani, hogy tényleg a lehető legkomolyabb kapcsolatot keresem. Viszont, nem fogok belemenni egy olyan emberrel, aki még egy kicsit sem fog meg, pedig nem vagyok bűnronda és sokat teszek a külsőmért.

Tehát a "túlzott" vagy sima elvárásoknak köszönhetően találkozhatsz ilyen személyekkel, ez tény.

Viszont amit leírtál, az tényleg furán hangzik. Jobb tényleg nyíltan kimondani, hogy mi a szitu. Ezt sokan nem teszik meg.

Talán a további magyarázat; másodpercenként változnak az események, mert mindenki a legtökéletesebb szexpartnert, partnert keresi, stb. és mindenki vár a tökéletesre, szerintem. Ami voltaképp totál hülyeség.

Ha már most eleged van, akkor nehéz lesz a későbbiekben. :) Ez egyre nehezebb lesz, mert az emberek, a melegek sem fordítanak elég időt magukra, hogy megismerjék önmagukat, gyorsan döntenek (talán a felgyorsult világ), stb.

Szerintem a rohadt nagy szerencsén múlik az egész. Aki egy kicsit is kilóg és tényleg komolyat keres, annak van a legnehezebb dolga, de kitartást :)

2018. febr. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!