Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti minden együttlét előtt csináltok beöntést, vagy hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 20:01
2/5 anonim válasza:
Egyetértek...
Van olyen, hogy csak szopás...
3/5 kakadu19 válasza:
feldugod az ujjad, és kivakarod a kakit
4/5 anonim válasza:
egy anál előtt se csinálok beöntést,szerintem felesleges főleg ha amúgy sincs semmi baleset. (Legalabbis nalam mindig tiszta beöntés nélkül is minden.)
5/5 Thillmin válasza:
Kedves előttem szóló! Most rohadtul irigyellek!
A végbelem tisztítására én is kakadu19 módszerét használom, de nem árt tudni, hogy ez csak akkor működik, ha kellően szilárd a széklet. Ha kenődik, vagy neadjisten folyik, az az anális szex vagy maszturbáció szempontjából halálos. Olyankor egyszerűen jobb hagyni az egészet a francba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!