Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ha nincs meg az az együttlét amire vágytok?
Először is magamban kell tisztázni egy két dolgot!... Milyen együttlétre gondoltál? Ha konkrétan a szexre, az én esetemben ha nem jön össze, nem csinálok belőle problémát. Gondolok most egyéb tényezőkre : idő szűkében vagyunk...stb. Gondolom ez nem okoz Neked túl nagy fejfájást. A másik dolog, amire szerintem gondoltál,az, hogy szex közben elmenj, vagy a párod. Saját tapasztalatom szerint, mint nő , azt tudom mondani, hogy ebből sem csinálok gondot. Párom azt gondolja, hogy Neki akkor jó, ha nekem is! De a legjobb , ha mindkettőnknek. Véleményem szerint ezt lehet irányítani. pl. :Új pózokat kell kipróbálni.Vagy a tempón változtatni! A legfontosabb, hogy közben jól érezzétek magatokat! ha nem jön össze, amire vágytok, szex után is lehet alkalmazni egy-két jól bevált dolgot. Ami általában sikerrel jár.
Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de ez a dolog leginkább azoknál fordul elő, akik nem régóta vannak együtt. Szerintem az idő és a szerelmetek megoldja, hogy mindkettőtöknek öröme legyen!
en is tobb fele kepp tudom erteni a kerdesed.
1.nem olyan amilyent szeretnetek. akkor nyujtsatok hosszabbra az elojatekot, fedezzetek fel 1mast.
2.ha pl a parod tul hamar elmegy de neked meg nem sikerult kerd meg h fejezze be kezzel/nyelvvel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!