Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg barátom rosszindulatbó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg barátom rosszindulatból, vagy irigységből mondja nekem ezt?

Figyelt kérdés
Én egy teljesen (vér)heteró pasi vagyok. Van egy barátom aki meleg. Mellesleg a legjobb barátom. Tavaly sikerült Gyömrőn vennem egy házat amit már félig felújítottam. nem nagy a ház, de az enyém, és nagyon örülök neki. Erre mindig azt mondja hogy pont olyan mint a farkad... mintha az kicsi lenne... tényleg nem nagy a ház, nagyon pici, de az enyém és ennek nagyon örülök :) Viszon ennek a séertésnek nem és nem tudopm hova tenni. Ez nem az első alkalom.
2018. febr. 15. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy lehet olyan egy ház, mint egy fäsz?

"Végre áll"? Vagy mi?

2018. febr. 15. 23:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Xd, bocsáss meg azért van ebben némi humor :D

Viszont ő ezt szerintem poénból mondta, lehet csak simán tetszel is neki, te meg magadra vetted, valószínűleg nem ok nélkül, de nincs ezzel semmi baj :)

2018. febr. 16. 09:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Többször mondta, és nem éppen viccesen vagy humorosan. Amúgy ha már itt tartunk teljesen normális a méretem. Apám piszkaljak azzal kicsikent hogy olyan pici mint egy csecsemőnek meg 1x lehuzta a nadrágom a strandon a lányok előtt... Emiatt van komplexusom... Viszont ezt a barátom tudja és viccet csinál belőle. Amúgy az urológus szerint még csak nem is kicsi az átlagon belül sem...
2018. febr. 16. 10:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Apám piszkálni. Ezt akartam írni, csak téló atjavitotta...
2018. febr. 16. 10:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Piszkált...
2018. febr. 16. 10:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Urológustól megkérdezted, hogy kicsi-e?

Ebben az esetben beszéld meg a barátoddal, én biztos vagyok benne, hogy ő ezt nem rosszindulatból mondja, maximum csak egy rosszul összejött vicc, és nem veszi a lapot, hogy ez neked nem jó.

Beszéld meg vele mindenképp, nehogy ilyenre menjen rá a barátságotok, nagy butaság volna..

2018. febr. 16. 10:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Már kértem, hogy hagyja abba de nem érdekli. Urológusnal más miatt voltam. Azt hitték vesekövem van, pedig epegorcsom volt....
2018. febr. 16. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hiszem, hogy félremagyarázod a dolgot. A barátod nagy valószínűséggel nem fejezte be a mondatot:...olyan helyes, szeretni való....
2018. febr. 16. 10:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Állítása szerint nem vagyok túl jó pasi. Sőt, közepes sem...
2018. febr. 16. 10:22
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem annyira vér ez a hetero...
2018. febr. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!