Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagyok külföldön, meg ismertem egy nagyon rendes, helyes férfit. Be vallott valamit. Mit csináljak? A többi lent.
Figyelt kérdés
Írkálok vele 4 hónapja, találkozgattunk. És én szerelmess lettem nagyon. Végig sejtettem, vagyis gondoltam hogy van neki gyereke és felesége. Nem mertem soha meg kérdezni féltem hogyha meg tudja hogy tudok róla akkor többé nem találkozunk. Ma hajnalban el vitt magához, láttam a babaágyat és a járókát a spajzban. oda vitt be elsőnek. Aztán jöttünk haza beszeltünk, és nem birtam ki hogy ne kérdezzem meg. Elsőnek tagadta, aztán be vallota. Mondtam, hogy ezt mindig tudtam. na és láttam hogy nagyon rosszulé érzi magát. Kérdeztem találkozunk e még, azt mondta hogy már nem. De én szerelmes vagyok nagyon. De ezt még nem mondtam neki. Tudom abba kéne hagyni. De én nagyon szeretem. Nem tudom mit csináljak. Én szeretnék vele továbbra is találkozni, hogy szerezzem vissza? Mit mondjak neki? Írtam neki ma, de nem írt vissza. Látta pedig. Mit csináljak?2018. febr. 14. 23:36
11/29 anonim válasza:
Miért jó neked egy párkapcsolatot szétdúlni? Felejtsd el, és keress egy szingli pasit magadnak!
12/29 A kérdező kommentje:
Jézusom, miért lenne kamu. Ez így történt, nem tudom miért oda vitt be. De nem ezt a kérdést írtam ki hogy "Miért vitt be a spajzba?" Igen, el kéne felejtenem, de én nem kérem tőle, hogy legyen velem kapcsolatban. csak találkozgassunk. Meg ha el felejtem, ha nem akkor is fog alkalmizni, szóval nem rajtam múlik a magánélete. Aza nagy baj hogy szerelmes vagyok. Csak annyit szeretnék kérni tőle, hogy ugyan úgy talélkozzunk. Nem kérem, hogy hagyja ott a családját.
2018. febr. 15. 13:15
13/29 A kérdező kommentje:
Gondolom nem csak én vagyok neki (alkalmi)
2018. febr. 15. 13:16
14/29 anonim válasza:
Ezt a kérdést reggel bepiálva láttam, mondom inkább délután visszatérek rá, hátha.... De ez józanon mégnagyobb poén. Napiszaron szoktak ilyenek lenni. Elvisz a 'pasid' a házába, ahol a spajzban meglátod a járókát és a gyerekágyat, majd közli veled, hogy nem találkoztok többé. Szóval ha valakivel szakítani akarok elhívom magamhoz és a spájzba invitálom, hogy a kocsonyák melletti gyerekbútorokat is szemügyre vegye az illető, majd utána kidobom. LOL Írd neki azt, h igen szereted a gyerekágyas lófa/sz után is, hátha meghatja
15/29 anonim válasza:
Ez tényleg kamu, vagy Te nem vagy 100-as !
Mielőtt elvitt volna a "spájzba", miért nem kérdeztél rá , hogy van-e családja ? Mivel úgy is sejtetted ?
Ráadásul nem Te dobod ezért, hanem ő, mert családja van !
Sajnállak, ha ez igaz !
50/f
16/29 anonim válasza:
Bocs előző (15 ) vagyok !
Mit csinálj ?? Költözz be a spájzba, elalszol a járókába !
17/29 anonim válasza:
Ez a pasas egy főnyeremény!
Semmiképp se hagyd elveszni ezt a csodálatos kapcsolatot!
Ha kell, térden csúszva, könyörögve sírd vissza hozzá magad.
De kár, hogy erről a csávóról is lecsúsztam...
Eddig azt hittem, hogy a Népliget bokrainál vagy a plázák WC-inél nincs lejjebb.
(Zsák meg a foltja.)
19/29 anonim válasza:
Te most komolyan azzal akarod indokolni a “kapcsolatotokat”, hogy inkább veled találkozzon mert amúgy meg mással alkalmizna? Igen, az ő helyzetéből tök mindegy, akkor is egy utolsó gerinctelen ember lesz, de legalább benned lehetne tartás ha már ennyire nyíltan szembesültél az igazsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!