Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek férfias pasikent crossdressert?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 06:58
1/10 anonim válasza:
Ez olyan mint az "egyenes kanyar" A két dolog nem fér össze. Ha valóban férfias vagy, eszedbe sem jut ilyesmi.
2/10 anonim válasza:
Vedd le a szoknyát mosd le a sminked és húzz gatyát!
3/10 anonim válasza:
1. A vágyait nem az dönti el, hogy hogyan néz ki. Mert gondolom a férfiasat a külsejére érti.
4/10 A kérdező kommentje:
arra értem hogy férfias vagyok sajnos
2018. febr. 14. 08:57
6/10 anonim válasza:
Crossdresser alatt mit értesz? Ez a szó elég idejétmúlt mert azóta különbséget tesznek a sok mellékága között. A drag queen-kedés érdekel, a szexuális crossdressing, vagy pedig szimplán csak a női ruhák hordása? A drag queenkedésben a "nőiesség" már annyira nem is fontos, plusz egy jó borotvával, pár zoknival, egy kis hungarocellel, és elegendő sminkkel bármit el lehet érni. A szexuális crossdressingben szerintem pont az a lényeg, hogy férfias vagy valamennyire de női ruhában. A harmadik opciónál pedig csak légy önmagad, ne foglalkozz azzal hogy nőies vagy vagy férfias, ha szoknyát akarsz hordani, hordj nyugodtan egy biztonságos környezetben, ne érdekeljenek a lenéző pillantások, nem mintha számitana bárki véleménye is.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, főleg az utolsónak én is szeretnék olyan lenni
2018. febr. 15. 08:04
9/10 anonim válasza:
Én csak itthon szeretek ilyen lenni, mivel eléggé férfias vagyok szintén. De engem nem zavar, mások meg úgysem látnak.
Főleg amikor dildoval masztizok. F30
10/10 anonim válasza:
Sportolj... sok fittness gyakorlat van a YouTube-n, ami kihangsúlyozza a nőies alakot :) Ezzel együtt fogyj is valamennyit.
Szőrteleníts... lehetőleg teljesen :)
A többi jön ezután.
Ha akarod írj rám.. .s küldj képet is hogy tudjak tanácsot adni:)
22/travi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!