Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet bennem is vonzódás a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bennem is vonzódás a fiúk iránt? Egyik barátomnak furcsa fétise van. Ki akarta próbálni és én belementem. Nem történt szexuális dolog, se orál se anál se semmi. De intim dolog volt.19f

Figyelt kérdés

Ezt a barátomat 5. osztály vége óta ismerem, együtt döntöttük el hogy hova megyünk gimnáziumba és MINDKETTŐNKET felvettek :)

Nade rövidre veszem a szöveget. Nálam voltunk hétvégén. Szüleim hétvégi házban mert hát miért is ne, a szar ídőben xD

a barátom elmesélte nekem, persze nem ilyen egyszerüen kicsit kikellett húzni belőle, de el akarta mondani szal elmesélte nekem hogy van egy fura fétise amit soha nem élt ki és mit szólok hozzá. Annyi volt hogy szeretné ha elfenekelnék. Elpaskolnák a fenekét xD LOL ezen még mindig nevetek és akkor is nevettem meg ő is :D Na szóval ő szerepjátékot is szeret meg ilyenek és megkérdeztem szeretné e ha elfenekelném. nem mondott semmit, és akkor elkezdtem játszani vele, mintha én lennék az aki vigyáz rá ő meg a gyerek és megtörtént:D

SZAL ELFENEKLETM EGY FIÚT xD

Na szal. ettől már van bennem vonzalom? Mert nem undorottam tőle, sőt, egész kerek lányos hátsója volt xD Igazából nem kézzel fenekeltem el, elég piros volt a feneke xD Még most sem hiszem el hogy ez megtörtént és erről beszélni tiszta vicc. nagyon vörös az arcom, bocsi ...:D

2018. febr. 7. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismételjetek !
2018. jún. 9. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
megismételtétek?
2018. szept. 10. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ettől még egyáltalán nem vagy biszex. Engem is fenekelt már el hetero. Nekem is van ilyen fétisem, meg neki is. De ebben semmi szexuális töltet nincs.

Az más kérdés, ha tetszett, vonzott, izgatott a feneke látványa, és esetleg ennél többre is hajlandó lennél... Ha igen, akkor tényleg lehetnek biszex hajlamaid.

2021. szept. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!