Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is undorodtok a puncitól?
Én egy biszexuális lány vagyok, mégsem sértődtem meg a kérdésen. Lehet hogy a kérdező nem éppen a legkifinomultabb szavakkal fogalmazta meg amit írt, de én akkor sem értem hogy ez a kérdés valakinek miért bántó. Hadd undorodjon!
Még szerencse, kedves kérdező, hogy senki sem kényszerít hogy bárminemű kontaktusba kerülj egy csupasz csigával vagy éppen egy vaginával.
Komolyan én voltam az egyetlen aki csak egy jót röhögött a hasonlatokon? 😂 Felvágott?? 😂😂😂
Alapvetően nem baj,hogy undorodsz,elvégre meleg vagy,magától értetődik,hogy nem találod vonzónak a női nemiszervet.Én leszbikus lány vagyok,én sem tartom vonzónak a férfi nemiszervet/testet, ez természetes. Nem is kell szépnek találod,egyszerüen ne nézegess róla képeket ha nem tetszik. DE. Miért kell sértegetned a nőket? Miért kell vitát indítani hogy mi az esztétikusabb?Számomra kb.ezerszer esztétikusabb a női nemiszerv.
"Olyan mint egy csupasz csiga vagy felvágott".Nem,nem olyan, a farkadra cifrább hasonlatokat tudnék mondani.Egyáltalán miért zavar,hogy milyen?Nem kötelez rá senki higy foglalkozz vele.
"Hogy tudják azt nyalni?".Úgy hogy van aki vonzódik hozzá,vagy szereti a tulajdonosát vagy mindkettő egyszerre. Egy felnőtt embernek tényleg ezt kell magyarázni?
"Leszidtak hogy ezt gondolom".Nem azért szidtak le hogy ezt gondolod,mivel senki sem vonzódik az orientációjával ellentétes nemi jellegekhez, aki tudja hogy meleg vagy anélkül is tudja hogy hangoztatod.De főleg azért szidnak mert bunkó stílusban teszed,amivel megbántod a nőket.
"A nap végére bepálik,fogyásos".Mi az anyádért pálna be,már bocs?Ugyanannyira pálik be mint a farok."Folyos".Mikor? A magömlés talán gusztább? Mások szerint az az undorító.
"Egyik nem sem kevésbé értékes a szememben".Akkor mutasd is ki mindkét nem felé,mégpedig azzal,hogy nemcsak farkaknak meg punciknak tekinted az embereket,és nem sértő,kötekedő módban adod elő a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!