Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kérjem meg a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg a barátomat, hogy ne rakjon fel magáról erotikus fotókat a netre?

Figyelt kérdés

A barátom elég "népszerű" fiú. Pár évvel fiatalabb nálam ő még középsuliba jár,most végzős. Nem látszik rajta,hogy meleg viszont már elég sokan tudják,hogy az,mivel felvállaltuk egymást és lehetett bennünket nyilvános helyen együtt látni sokszor. Nem csókolózni vagy egymást falni,azt egyikünk sem csinálta. De pl közös képet már raktunk ki facebookra vagy instagrammra. Úgy is csak azok látják akik az ismerőseink és semmi sem nyilvános. Az instagrammon is privát a fiókom. Ha valaki bekövet még nem láttja azonnal a képeimet. Csak miután elfogadtam a követés kérést.

Na ő viszont elég fura képeket rak mi magáról. Félmeztelen képeket, a felsőtestét mutogattja. És eszméletlen sok csaj írogatni neki,hogy milyen helyes,szexi teste van, szép kockás a hasa stb. Aztán persze látom azt is,hogy férfiak is írogattak oda. Köztük két meleg baráttja. Akik állítólag csak barátok mégis úgy dícsérgették mintha csorgatnák ők is a nyàlukat. A barátom nagyon szeret a figyelem középpontjában lenni. Önteltnek beképzeltnek nem nevezném soha. De nagyon zavarnak ezek a képek. A közös képeinket is felrakja,de oda kúlturált emberként tudnak írni és örülnek kettőnknek.

Nekem abból is elegem van,hogy ha hozzám jön akkor azonnal szexelni szeretne és utána kidől az àgyban. Telefonozik, tvt néz vagy laptopozik. Csak kérésre vagy pár óra múlva megy el fürödni és csatlakozik hozzám,hogy csináljunk valamit együtt. Örülök neki,hogy nem lóg mindig rajtam. De kicsit ideges leszek ha szex után elfordul és azonnal a telefonja után nyúl. Lehet vele közben beszélgetni,de akkor nem szentel nekem teljes figyelmet.

A másik ami probléma,hogy ha nàlam alszik akkor fent van éjjel 1-2 órakor vagy még tovább. Filmet néz,eszik, hangoskodik. Hangosan nevetgél magában...kupit csinál maga körül,vagy zenét hallgat amit olyan későn nem kéne már. Amikor szólok neki mindig abbahagyja,bocsánatot kér kikapcsol mindent és jön velem lefeküdni azonnal. De nem értem,hogy MIÉRT kell ezért szólnom? Magától mintha nem esne le neki,hogy fárasztó és gáz amit csinál(?)

Kértem,hogy szex után legalább ne azonnal a telefonért nyúljon..én sem teszek így. De mindig ez a vàlasz "oké csak egy perc" és abból 3-4 óra lesz.

Velem amúgy normális és nagyon kedves srác. Nem szokott bunkó lenni vagy lekezelő. Veszekedni se veszekedett velem. Ha megkérem valamire akkor viszont nem mindig vesz figyelembe vagy ha igen teljesen úgy csinál mintha ő nem is tudta volna,hogy ez zavaró lehet vagy ilyesmi.

Aztán találkoztunk pár ismerőssünkkel. Köztük volt a barátomnak egy két lány ismerőse akik "vinnyogva" "cincogva" a párom nyakába ugrottak. Össze vissza puszilgatták az arcát. Szorosan megölelték. A barátom nem adott nekik puszit ezt észre vettem. De sosem puszil meg mást. Viszont láttam,hogy élvezi a helyzetet. Engem is megakartak ölelni,de a barátom ilyenkor megszokta fogni a kezemet vagy úgy áll kicsit elém,hogy ne lehessen a közelembe jönni. A srácokkal sem tudok lekezelni ha együtt vagyok a párommal. Amikor csak egyedül vagyok akkor nincs ilyen "gondom". Na ez is mondjuk érdekes.

Az ilyen hülyeségeiből nagyon elegem van már. Nem tudom,hogy értessem meg vele,hogy "változtatnia" kéne. Nem akarom megbántani vagy veszekedni vele. Elég érzékeny srác és nem szeretném letámadni őt. Hogyan kérjem meg arra,hogy ne rakjon fel pl magáról szexi fotókat?

F/23aktív.

2018. febr. 2. 09:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha pl este van szex és elég későn. Akkor utána picit vár. Mondjuk 5-10 percet. És kimegy tele tömi magát kajával leül a kanapéra filmezni. Néha szól,hogy menjek ki vele. Ha csatlakozom hozzá akkor szoktunk beszélgetni és olyankor hamarabb elmegyünk aludni. De ha én már csak aludni akarok és zavar,hogy filmez és mindent behallok a szobába a lámpák égnek akkor pipa vagyok rá.
2018. febr. 2. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Igy jar aki eretlen fiuval jon ossze.
2018. febr. 2. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanezt tudom mondani, amit az előttem szóló (író). A mai fiatalabb, éretlenebb generációnak csak a telefonjuk létezik, semmi más. Nagy ritkán tudnak csak megélni valódi pillanatokat. És úgy tűnik, hogy te csak egy pótlék vagy, egy pótapa-pótanya, aki kielégíti a szükségleteit mind szexuálisan, mind máshogyan. Élvezi, hogy azt csinálhat nálad, amit akar :D Voltam hasonló szituban, és bár jó volt a szex, és k__rva szexi volt a srác, pár értelmes pillanatán kívül másra nem volt alkalmas. Majd 1-2 év, aztán rájössz, hogy ilyen 22-30 közül kell válogatni :D

Pacsi,

22F

2018. febr. 2. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
A szexuális tárgya vagy.
2018. febr. 2. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Azt írtad, hogy végzős. Vagyis 17-18 éves. Kamasz még. Nagy eséllyel te vagy az első komolyabb kapcsolata, tapasztalatlan még és éretlen.

Ez olyan dolog, ami leginkább csak az évekkel változik. Lehet azzal sem igazán.

2018. febr. 2. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Más generáció, tényleg, de nem hinném, h emiatt véget kéne vetni a kapcsolatnak. Őszinteség, kompromisszum.
2018. febr. 2. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagyrészt úgy érzem, hogy irányítani szeretnéd őt és azt, hogy olyan legyen meg úgy viselkedjen ahogy az neked kényelmes. Miért is baj ha későn fürdik/eszik/zenét hallgat? Ahogy te szeretnél aludni ő úgy szeretne tovább fent lenni, miért kényszeríted rá az akaratod?
2018. febr. 3. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
MÁZLISTA! Amúgy van egy ötletem, csak félek az nem annyira tetszene neked, mert kicsit leckécztetős a dolog.
2018. febr. 4. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!