Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak még, hogy leleplezzem a barátomat, és a barátnőmet? Megtudtam, hogy a barátomnak az egyik legjobbnak hitt baratnőm, erotikus képeket küldözget.
Ebből a kitételedből: "...egyik legjobbnak hitt baratnőm..." arra következtetek, hogy nem a ma gyakran használt értelemben "barátnőd", azaz érzelmi és szexuális társad.
Amennyiben így van, mire alapozod, hogy neked jogod van beleszólni, milyen a kapcsolat baráti köröd két tagja közt? Különbnek tartod magad bármelyik, a baráti körödhöz tartozó egyénnél, hogy azt hidd: ha közülük erotikus képeket csak és kizárólag neked küldhet bármelyik lány?
.
Nekem ebből "az jön le", hogy te szeretnél szorosabb kapcsolatot a lánnyal, akinek inkább barátod tetszik/kell. Nem mindent és mindenkit kaphatsz meg magadnak és hogy más kitől mit kap meg, ahhoz neked beleszólásod nincs.
Előző voltam:
... Egy aki sajnál - akartam írni...
22/l
Visszakozom, félreértettem a kérdést, így érvénytelen az előző hsz.-em!
Figyelmetlenségem az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!