Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mennyi sperma jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi sperma jön élvezéskor? Spriccel vagy kifolyik?

Figyelt kérdés
Nekem kevés és szeretném megtanulni, hogy jöjjön sok, mert az olyan férfias. Aktív vagyok, de még engem is izgatna élőben látni pl valakit akinek sok jön. Nagyon néha sok jön, de akkor előtte sokáig kell kihagyni a masztit.

2018. febr. 1. 06:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok nekem inkább folyik elég sok
2018. febr. 1. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A szex/önkielégítés idejétől és az előlezetes izgatottságomtól függ. Ha nagyon be vagyok indulva és az egész aktus tart egy közepes ideig akkor általában már spriccelek.

17/F

2018. febr. 1. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok jön és nagyon nagyot spriccelek volt hogy homlokon löttem magam. 28/A
2018. febr. 1. 18:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennek a srácnak a módszerével rengeteg jön. Főleg, ha 2-3 nap eltelt az előző magömlés óta. [link]
2018. febr. 1. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akarom mondani sok jön és hasonlóan nagyot spriccelek, mint a videóban a srác.
2018. febr. 1. 19:42
 16/17 Lacás1976 ***** válasza:
100%

41 vagyok átlagos mennyiség jön szerintem ha aznap már élveztem akkor kevesebb. Csak akkor spriccel ha pár nap kimarad bár ilyen ritkán van mostanában :)

2 es ostobaság amit írták nem függ össze a kettő sok srácot élveztettem már el van tapasztalatom :) Egyszer kivertem egy srácnak kicsi farka volt 10-12 cm lehetett de nagyon nagy heréi voltak, olyat élvezett nem hittem a szememnek sok sugárba csak jött jött az egész mellét és hasát beteritette. Máskor egy 18-20 centis nagy farokból alig jött valami.

Ha már méret akkor a herék mérete befojásolja inkább a sperma mennyiségét

2018. febr. 2. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem folyik de sokáig
2018. márc. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!