Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok a pasitoknak élvezéskor szokott spriccelni, vagy csak kifolyik nekik a sperma?
Figyelt kérdés
A barátom nem igazán tud nagyot lövellni. Pedig nagyon izgat. Szeretném tudni, hogy vannak-e más nők is akik erre gerjednek de sajnos a pasijuk nem tudja ezt megadni.2016. jan. 30. 22:53
1/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, meg azt tapasztalom, hogy akkor lövell inkább, amikor jobban fel van izgulva. Ha fáradt, nem tud erre koncentrálni, vagy túl rövid volt a szex, akkor fordul elő, hogy csak kifolyik neki a végén. De általában spriccelni szokott. :)
2/15 anonim válasza:
pasiként írom: nekem egyszer volt h 2 hétig semmi nem volt se sex se maszti de utána az első alkalommal egy este alatt 3xor is spriccelt nem kicsiket és nem vagyok szupermen csak nagyon fel voltam izgulva
3/15 anonim válasza:
Sokkal izgatóbb ha spriccel. Úgy tudom akkor tudnak a pasik spriccelni ha előtte sokáig nem nyúltak magukhoz és sok spermájuk van.
4/15 anonim válasza:
Ez emberfüggő és szex függő. Mi minden nap szexelünk, van amikor spriccel és van amikor nem.
23L
5/15 anonim válasza:
Ezt csak egy b*zi kérdezheti....aki amúgy impotens.
6/15 anonim válasza:
mikor hogy, attól függ, hogy mikor volt utoljára szex, de imádom, mikor spriccel :D
21L
7/15 anonim válasza:
A barátom mindig spriccel és engem nagyon felizgat. Akkor spriccel a legnagyobbat amikor sokáig szopom és amikor épp elélvezne abbahagyom, ezt ismételem amíg szinte már könyörög hogy elélvezhessen. Vagy ha pár napig nem vagyunk együtt, de az nem gyakori.
8/15 anonim válasza:
Ha valakit (holgyet) erdekel egy hazi keszitesu spriccelos video, irjon ;)
10/15 anonim válasza:
Pénisz keménységétől függ a spricc..
Mielőtt elmennék picit "ráfeszítek" és akkor jön is a szökőkút.
Szóval ezt lehet szabályozni,de tény és való ezt még befolyásolja a szex hevessége,ha ilyen lágy szeretkezés van akkor nem feltétlenül jó a spricc.
Szóval lankadt pénisztől ne várj nagy ejakulációt mert nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!