Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok! Nektek mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok! Nektek mennyi idő kellett, hogy hozzászokjon a popsitok a sexhez? Úgy értem, hogy az első alkalmak általában mindenkinek kellemetlen / fáj, de ez meddig tart?

Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem az első pasimnak nagyon vastag farka volt, bár én már járattam rendesen a fenekemet, amikor először lefeküdtünk, hát rendesen beleharaptam a takaróba pucsítás közben .. persze ő meg rendesen megdugott.. mondjuk nekem ez bejött már akkor is.. picit fájt de imádtam .. bár most is megdugna valaki ..:D
2018. febr. 9. 00:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

6# nem jól érted!

Jól kell csinálni és akkor nem fáj.

2018. máj. 15. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
98%
Én volt pasimnak nem volt kicsi, de hidd el ha brutál szerelmes vagy mint én voltam, akkor max az első behatolás ami fájhat de szerelmed miatt annyira jó érzés utána, már élvezed azt is ami mással fájna.. Szerintem ez így működik. Fejben dől el
2018. aug. 17. 22:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon kipróbálnám egy türelmes partnerrel, de nehéz olyat találni

22F

2018. aug. 17. 23:13
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
És mi van, ha kakis lesz a farkad? Ha rádjön egy gyors numera lehetősége, nem biztos, hogy pont el tudsz menni WC-re, ill. nem is érzed, hogy kéne. Hogy van ez?
2018. aug. 17. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első pár alkalom fájt. Kb a 6-7 alkalomtól kezdtem el élvezni. Meg kellett szoknom. Nagyon vastag farka van a pasimnak és azért volt kellemetlen az elején. De most már isteni!
2018. szept. 21. 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
bennem volt némi alkohol az elsőnél szal totál el voltam lazulva és csak élveztem :D
2018. szept. 22. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem próbáltam, de nagyon izgatja a fantáziámat. Bár tartok tőle, hogy normális, türelmes, figyelmes srácot nem lesz könnyű találnom.
2018. nov. 24. 17:45
 19/19 Mónikk0333 válasza:
0%
Szia.nekem le törölték a kérdésemet de az ilyen kérdést meg tartják.. Nem értem milyen szabályt szettem meg mikor nagyon is illedelmesen írtam ehezz a kérdéshez képest!!
2018. nov. 24. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!