Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így?

Figyelt kérdés
Nem kívánom a pasim olyan szinten mint ahogy kellene hiába sportos,jóképű és kerek seggű,kockáshasú adonisz de nekem mégis a kövérekre áll fel egyből a cerkám. De viszont jó vele meg azért lehet vele mutatkozni.
2018. jan. 30. 14:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Amikor tolom és meglátom a szép kerek seggét meg a vékony derekát lelankad ezért nézek felfelé.
2018. jan. 30. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Add át nekem. A kerekseggű fiúk a legjobbak.
2018. jan. 30. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Velem kéne lenned!

Merre laksz?

2018. jan. 30. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát angyalom a problémádra két megoldás létezik: maradsz továbbra is vele, s hátulról túród meg a seggét, s közben a plafont bámulva olyan férfiról fantáziálsz, aki bejön neked. Vagy pedig ezt megmondod neki, és keresel magad mellé olyat, aki tényleg vonz szexuálisan.
2018. jan. 30. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Pff, ez a "meg azért lehet vele mutatkozni" nem túl szép tőled. Szerintem jobb lenne, ha nem áltatnád egyikőtöket sem... Nem sok értelmét látom annak, hogy így vagy vele együtt. Inkább keress magadnak olyan embert, aki tetszik, és ő is hadd lépjen tovább olyannal, akinek meg ő tetszik.
2018. jan. 30. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!