Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek között mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek között mennyi az introvertált ember?

Figyelt kérdés

Elég nehéz ismerkedni,mert az emberek többsége extrovertált.Egyből találkozni akar,egyből programokat akar.

Én eléggé otthonülős vagyok,és nem szeretek idegenekkel egyből találkozni,hanem előtte jobban szeretek neten hetekig,esetleg hónapokig ismerkedni,mert felesleges emberekre nem szeretek időt pazarolni.

Előbb ismerjük meg egymást,hogy mennyi közös van bennünk.

Nagyon nehéz hasonló gondolkodású melegeket találni barátkozásra,esetleg szexre?

2018. jan. 27. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem folosleges ismerkedned mert mivan ha osszejottok es szakitotok? Szintiszta idopocsekolas, vaaaagy vannak mar netes kapcsolatok is szoval hajra. Xd
2018. jan. 27. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező és #8-as: hány évesek vagytok?
2018. jan. 27. 21:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Én 29.
2018. jan. 27. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég introvertált vagyok, és sem szeretek rögtön találkozni, jobb előbb kicsit megismerni a másikat. Úgyhogy nem vagy egyedül, bár én is úgy vettem észre hogy a melegek többsége inkább extrovertáltabb típus.
2018. jan. 27. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

24, miért?

2018. jan. 27. 23:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

én introvertáltnak hittem eddig magam, de az itteni leírások alapján lehet mégsem az vagyok?

nem tudom, de nekem a napokig, hetekig levelezgetünk annyira nem fekszik, mert mindenki azt ír magáról amit akar, és szerintem hajlamosabbak az emberek kiszínezni a dolgokat csetelés közben, élőben pedig őszintébbek, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. plusz általában a netes beszélgetés nálam 2-3 napon belül kifullad, míg élőben sokkal könnyebben jönnek a témák. most komolyan ti miről tudtok beszélgetni hetekig? biztos én csinálok valamit rosszul, de nagyon kevés emberrel tudtam fenntartani a beszélgetést hosszabb ideig, élőben meg tök jól elvoltam azokkal akikkel viszonylag rövid ismeretség után taliztam. plusz én sokkal nagyobb időpazarlásnak tartom azt mikor valakivel napokig beszélgetek aztán egyszer csak eltűnik, vagy kiderül, hogy igazából nem is létezik, mint mondjuk ha valakivel személyesen találkozom és ott helyben derül ki, hogy nem passzolunk.

hogy a kérdésre válaszoljak, nyilván vannak introvertáltak is, csak gondolom őket nehezebb megtalálni, mivel bulizni nem járnak, és gondolom netes beszélgetést is nehezebben kezdeményeznek.

21/f

2018. jan. 28. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is introvertált vagyok és ezért is nehezebb az életem. :)

Én is inkább levelezek hetekig és utána találkozok. Szerintem mindkettő módnak lehet előnye és hátránya is.

Viszont engem nem zavarna, ha extrovertál társam lenne. A fő feltétele az, hogy tudjak vele "lélekbemászó" dolgokról is beszélni és mindent megtudjak vele beszélni. Szerintem az a legfontosabb egy kapcsolatban, és persze, hogy az ember "egy hullámhosszon" legyen, mint azt már írták is.

Szerintem az introvertáltabb személyeknek alapból nehezebb dolguk van. Bár, lehet az emberi kapcsolatuk "mélyebbek". Ők nem a mennyiségre mennek, hanem a minőségre.

Egyébként a smalltalkt sem olyan rossz, de ha csak arról van szó, akkor az engem sem tud lekötni hosszabb távon.

25F

2018. jan. 28. 12:23
 18/18 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Kicsit sokat analizálod magad úgy érzem. Menj fel a randi.gay.hu okdalra és levelezgess. Én ott találtam meg a párom.
2018. jan. 29. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!