Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Minden kezdet nehéz.. ha belejössz, menni fog.
3/10 anonim válasza:
tuti belejössz majd, ha akarod :)
4/10 anonim válasza:
Nekem nem, mert szeretem csinálni.
5/10 anonim válasza:
Nekem nem megy, egy türelmes tanítóbácsi kellene, aki begyakorltatja velem. Sajnos már 40 jear nem akar velem foglalkozni senki.
6/10 anonim válasza:
Nehèznek nem nehèz csak fura èrzès. Nèha fuldokolsz tőle. De amugy meg jo, főleg ha a párod èlvezi😇
7/10 anonim válasza:
Nekem egyenlőre nem megy, eléggé kellemetlen érzés!
Viszont tapasztalatból tudom, hogy annak akit így szopnak annak nagyon jó! Kár, hogy most nincs megfelelő partner, akivel lehetne gyakorolni!
Ha volna 16 körüli, budapesti jelentkező, szívesen gyakorolnám!
8/10 anonim válasza:
Még nem próbáltam de örömmel gyakorolnék, lelkes vagyok
9/10 anonim válasza:
Én kezdő vagyok nyilván messze se profi de imádom jó mélyen bevenni
10/10 anonim válasza:
kitartás és sok gyakorlás és profi leszel, kell egy jó tanítóbácsi aki szigorú és benevel, utána már magadtól fogod torokra venni, mióta megtanultam sokan hálálkodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!