Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
igen, nekem elsőre nem is sikerült magamtól csak komoly rásegítséssel
2/13 anonim válasza:
szóval megfogta a csávó a fejed és ráhúzta a farkára. kedves gesztus volt tőle. Am nehéz igen, de nem szabad erőltetni, majd kialakul szép lassan. türelmesnek kell lenni. Inkább, minthogy elkezdj ükülődni és lehányd szegény gyerek cerkáját. az nem valami gusztusos dolog :D
3/13 anonim válasza:
Van egy reflex amit úgy hívunk öklendezési reflex, aminek épp az a lényege hogy ne fulladj meg a nagyobb testeket felköhögöd, és ez fog törtnéni a farokkal is. Idővel ez majd elmúlik mert a velünk született reflexek 75-90%-osan felülírhatóak tanultakkal csak idő és gyakorlás kell illetve erőltetni nem kéne, csak hagyd neki hogy idővel.
4/13 anonim válasza:
Nekem a srác aki csinálta elsőre csinálta és ment neki
5/13 anonim válasza:
3-as! Ha nem értesz valamihez, vagy ne szólj bele, vagy nézz utána."a velünk született reflexek 75-90%-osan felülírhatóak tanultakkal csak idő és gyakorlás kell" Ez így nem igaz. Attól is függ, hogy exteroceptív vagy proprioceptív refelxről van szó. Nem tudsz felülírni se egy patella-refelxet, se egy masseter-reflexet, se egy biceps vagy triceps reflexet, mivel gerincvelői szinten van a refelexkör (dekapitált állatokkal is kiváltható). Mondok egy példát: a patella reflexet a láb extensor és felxor izmaival tudod elnyomni, de ha nem feszíted be az izmaidat, nem tudod "megtanulni", hogy ne működjön.
6/13 ftf1983 válasza:
A garatreflexe mindenkinek más. Én ismerek olyan srácokat, akiknek konkrétan nincs, ami abban előny, hogy bármekkora farkat benyelnek és nem öklendeznek. Hátrány, hogy a garatreflex életmentő is tud lenni, ami nálunk ugye nincs és így, ha olyan történne velük simán meghalhatnak, illetve nem lehet őket meghánytatni sem...
7/13 anonim válasza:
Ettől még igaz, amit írtam. Egy szóval nem mondtam, hogy egyes reflexek érzékenysége ne változna egyénenként. Viszont azért azt megnézném, hogy hogy tanulja meg valaki a cornea reflexet "nem használni"... Sehogy. Persze lehet próbálkozni.
8/13 anonim válasza:
Nekem kicsit nehéz volt , először bekönnyeztem , de sokat gyakoroltam , most már simán megy🙂
21/f
9/13 anonim válasza:
én rendesen begyakoroltam mire ment
10/13 ftf1983 válasza:
7-es! Hidd el, sokan képesek megtanulni és nem öklendeznek. Egyik passzív barátom mondta, hogy sose ment neki a mélytorok, aztán összejött egy sráccal, akivel megtanulta, hogy kell és azóta vígan csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!