Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szentes miért ilyen "hideg" hely?
Mit vársz egy 27 ezres magyar településtől? Bocs, de talán a megyeszékhelyen többségében alig találni meleg bárt vagy kávézót, nem hogy ekkora településen.
Persze az emberek mondják, hogy "maradjatok ott a négy fal között", jó-jó, csak hát egy olyan étterem vagy kávézó vagy bármi nincs egy több tízezres városban, ahol nyugodtan randizhatnánk kb
Én egy kicsivel nagyobb városban élek, itt sem nagyon látni/hallani melegeket, szerencsére Budapesten tanulok, ott egy kicsit jobb a helyzet. :)
Neked is azt javaslom, hogy menj el egy nagyobb városba vagy Budapestbe, illetve azt, hogy szard le mások véleményét. :)
Utolsó.
Az egy dolog, arányaiban egy ezer fős településen is van/lennie kellene 50 melegnek.
És ha sokan el is mennek, biztos vagyok benne, hogy az 1000 fős falvakban is több meleg van.
Na de hát igen, az emberek 5%-a meleg, ha ugyanennyi tesz megjegyzéseket mondjuk csak, az már elég hogy elnyomja a melegeket. Ez van.
Kedves kérdező!
Kocsmába, presszóba nem jársz? Nem szoktál beszélgetni? Csak azért kérdezem, mert a beszélgetést lehet úgy irányítani, hogy kibújjon a szög a zsákból. És az említett két hely alkalmas a beszélgetésre, az ismerkedésre.
Ha én megyek a nagymamámhoz oda, akkor rendszerint elolvad a hó, olyan meleget csinálok :D
Viccet félretéve... Beszélgettem már egy meleg emberrel, aki szentesen élt... csak keresgélni kell :D
Hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!