Milyen macskaházat mertek batran ajanlani?
A szomszed nekunk adta a macskajat, mert o elkoltozott, o gyakran beengedte a lakasba, foleg telen. Hozzank nem johet be semmikepp, viszont télire szeretnek neki minel otthonosabb kornyetetet teremteni. Az udvarban van egy 3 oldalrol zart garazs, oda gondoltam betenni a macskahazat. Olyat, amiben nem fazik es lehetoleg kenyelmesen elfer, megvedi a szeltol es a hidegtol es szeretni is fogja. (Nem nehez kielegiteni az igenyeit, jelenleg egy magasitott muanyag "ladikoja" van torolkozokkel kibelelve, imadja!, de azert a tel megiscsak mas...)
Nem a legdragabbat tervezem megvenni, ahogy latom tobbsegben eleg dragak... Milyet tudnatok ajalnani ami a celra a legjobban megfelelne? Hol tudnam beszerezni?
amiket a neten találsz macskaházakat azok bentre valók leginkább...semmi értelme kb
ha kintit akarsz akkor magad csinálod megakkor lesz a legjobb,akkor a falra rakhatsz szigetelést is,mert télen azért hideg van és nem biztos az sem hogy az neki megfelel,inkább keres magának helyet
pl:most vittek el egy cicát tőlem és vettek neki házat meg mindent,de persz gőzük nincs hol alszik a macska,mert a házban biztos nem :D
én építettem nekik egy 3szintes hotelt,meg egy két részes ovodát,de csak addig használták amíg ki nem tudtak mászni,azóta be sem mentek,inkább az ajtó előtt kuporognak bármilyen hideg van várva hogy kimegyek :)
de télen nálam bent vannak a kazánnál
szóval jól gondold meg milyet csinálsz,venni nem javaslom,max dísznek jó lesz,de másra nem
Az én cicámnak ilyet vettünk, nagyon szuper: [link]
Én ilyen mikrózható melegítőpárnával használom télen, de amikor -20 fokok voltak, akkor a házban aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!