Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív srácok, egyszer a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív srácok, egyszer a párotok kedvéért lennétek/voltatok már alul?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátommal. Tegnap este hozakodott elő azzal nagy nehezen, hogy a jövő héten esedékes szülinapján, egy alkalom erejéig cserélhetnénk-e szerepet? Egy pillanatra lefőttem, mint a kávé... Tudom róla, hogy bár jobban preferálja a passzív szerepet, egy-két alkalommal volt aktív is. És most velem szeretné ezt kipróbálni. Biztos vagyok benne, hogy odafigyelne, és nem lenne különösebb probléma, de azért furcsa most ez nekem.

Járt már valaki hasonló cipőben? Előre is köszönöm a válaszokat!

Amennyiben számít: ő 22/F, én 23/F.

2018. jan. 19. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
alapból aktiv vagyok de a barátom már volt bennem
2018. jan. 19. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem miért furcsa ez neked.

A fiúknak farka van, szeretik hasznáni néha :D még ha passzívok is :D

20/f/bi

2018. jan. 19. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a pasim aktiv, de nagyon ritkan cserelunk szerepet is. Szerintem ebben semmi rossz nincs. 24/F
2018. jan. 19. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Persze,próbáltuk fordítva is. Bár végül nem tetszett neki az aktív szerep. :D
2018. jan. 19. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Bi-ként én kizárólag aktív vagyok mindig

Passzív szerep nem lenne nekem való, soha nem próbáltam, az is zavar ha csak ujjal finoman simogatják a bejáratot

Nekem a csere nem menne, bár hozzátenném megérteném. Egészséges, potens férfi szerintem mind szeret dugni...hiába meleg, bi, passzív de az aktív szerep ösztönösen benne van mindenkiben

2018. jan. 19. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Hát aktívként elbírom képzelni magam, de passzívként... Nem csináltam még semmi olyasmit.. egyszer próbáltam ujjazni magam, de nem esett jól, kb a fél ujjam ment fel és tiszta kaki volt utána :/ Nem is tudom hogy kell “helyesen” ujjazni magam :/ De az viszont jól esett, amikor dörzsölgettem a lukam.

15/F

2018. jan. 19. 16:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Arra jutottam, hogy próba cseresznye. :) Ha már a szülinapjára hozakodott elő vele, a kis sunyi... :D

2018. jan. 19. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen volt a szülinap? :P
2018. jan. 20. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A szexben az a jó, hogy a legmocskosabb dolog a világon. Ezért mindent szabad, amit a két, esetleg több résztvevő személy megkíván, és a másik nem utasítja el. Fogadd el, hogy a passzív barátod is szeretne néha felül lenni!
2018. jan. 21. 09:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Eljött az idő, hogy bejelentkezzek. Tegnap volt a szülinapja, és hát megtörtént... :D

Nagyon izgatott volt, és örült neki, szóval már csak ezért is megérte. :) Azt kell mondanom, nem volt rossz, sőt! Mondjuk változatlanul az aktív szerep érdekel jobban, ahogyan őt is inkább a passzív; de megbeszéltük, hogy hébe-hóba cserélünk majd.

Köszönöm szépen a válaszokat! ;)

2018. jan. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!