Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, ha egy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy meleg osztálytársam szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Eddig is gyanítottam, hogy más az irányultsága, mert nagyrészt lányokkal barátkozott, szivárványos pólókat hordott, meg úgy érződött rajta, hogy meleg. De pár napja olyanokat kerdezget hogy ha pl. Én meleg lennék, lefotoznam e a nemi szervem és elkuldenem e egy barátomnak, olyanokat kérdez meg, hogy mire izgulok fel, és vagy hatszazszor küldött puszi emojit meg szívét, aztán később amikor megkerdeztem hogy miért küldte, azt mondta félre nyomta. Ez nem vicc, és 100%osan biztos vagyok abban, hogy a gyerek homoszexuális;de basszus belém van zúgva. Nem akarom megbantani, de ilyen helyzetben nemtudom mitévő legyek!!!!!

2018. jan. 18. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj Sanyika (vagy ahogy hívják), nem akarlak megbántani vagy ilyesmi, csak szeretném megkérdezni hogy nem vagy-e meleg, mert az utóbbi időben kicsit furcsán viselkedtél. Semmi baj nincs vele, tényleg nem akarlak megbántani, de nekem az jött le, hogy te érzel irántam valamit és engem ez egy kicsit zavar...

Vagy valami hasonló te ismered, kérdezz rá és legyél viselkedj vele normálisan. Szerintem nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni.

2018. jan. 18. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki simán, hogy az érzelmek nem kölcsönösek.
2018. jan. 18. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem foglalkozol vele akkor egy ido utan abba hagyja vagy egyszeruen megmondod neki hogy nem akarsz tole semmit.
2018. jan. 18. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Legyél egyenes és őszinte. Nagyon fog fájni Neki - feltéve ha tényleg így érez -, de ez az egyetlen út. :-( Sok sikert!
2018. jan. 18. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg beléd van zúgva, előbb utóbb egyértelmü jelét adja, vagy bevallja. Ezt én kivárnám és akkor csak annyit mondj, hogy hetero vagy és kész. Ezzel nem sérted meg, de megérteted vele, nálad nincs keresnivalója.
2018. jan. 18. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg öleld meg, adj neki egy nagy puszit és hagyd hogy szeressen.
2018. jan. 18. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én azt sem értem, mire alapozod, hogy beléd van zúgva?

De a leírásod alapján lehettek vagy 14 évesek?

Ha zavar a viselkedése mondd meg neki, mondegy minek nevezzük, szerelem vagy más, mondd meg, hogy unod a nyomulását.

2018. jan. 18. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Térdelj le, és szeress!

Csak ennyit mondj neki...

2018. jan. 19. 06:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem szeretem a szexting dolgokat(egyszer csináltam, de szerintem hülyeség), szóval lehet hogy csak be van gerjedve
2018. nov. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!