Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek mit preferáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek mit preferáltok jobban a párkapcsolatott vagy az egy éjszakés kalandott?

Figyelt kérdés
Én személyszerint a párkapcsolat híve vagyok.

2018. jan. 15. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
A hetes vagyok: Kérdező, a meleg világban a Te eseted a ritkább.
2018. jan. 16. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, kedves utolsó, hogy a "meleg világban"? Talán volt szerencséd mindenkit meginterjúvolni? Egy csónakban evezünk mindannyian, kinek mi jön be éppen. Ennyi erővel mondhatnánk, hogy a "heteró világban" is vannak, akik csak kalandozni akarnak, nem? De az sem lenne igazságos. Ugyan hagyjuk már ezeket a berögzült sztereotípiákat...
2018. jan. 16. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

A meleg világban a szex a legfontosabb mozgatórugó. Ha felmész planetromeora, ott 99,9% szexet keres és nem a kezedet akarja megkérni egy hosszú tartós kapcsolatban.

Ez az igazság! (7-es voltam)

2018. jan. 16. 18:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de a páromat a Planeon ismertem meg és nem csak szexet kerestünk, hanem egy kapcsolatot szép lassan kiépítetünk. Igen fontos a szex mindegy hogy hetero vagy meleg kapcsolatban van az illető. De szerintem fontos egy kapcsolat is ahogy csak egy állandó partnered van és tudod mit szeret és tudja mit szeretel te is akkár a szexben. Sokáig csak egy éjszakás kalandokat preferáltam de eljöt az idő hogy legyen egy biztos pont az életembe és a szerelkem is igen fontos tényező az ilyen esetben szerintem. Olyan hogy meleg világ szerintem nem létezik. Mivel a heterók is ilyenek mind mink. Van sok hetero haverom akik nyiltan beszélnek velem akkár eről is és hát ezzel a tapasztalattal össze hasonlitva egyformák vagyunk.
2018. jan. 17. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, te 1000ből egy vagy. A kivétel ami erősíti a szabályt.
2018. jan. 17. 17:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem 1000 ből 1 hanem 1000 ből 2 vagyunk.Ha már így számolunk.
2018. jan. 18. 15:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már 1000ből 4. Én is ott ismertem meg a párom.
2018. jan. 18. 15:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Na mégsem vagyok magam aki ott találta meg a párját.
2018. jan. 29. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat alakulhat az alkalmiból is...Először lehet egy éjszakás is, majd több egy éjszakás azzal a pasival, aztán kicsit komolyodik a helyzet és lehet kapcsolat is, ha mindkettő egyetért !
2018. jan. 29. 23:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi így jöttünk össze a barátommal, ahogy az előttem lévő leírta. :D Egyikünk sem így tervezte (vagy hát én pont vigasztalódni szerettem volna egy rosszul alakult kapcsolat miatt), aztán nem bírtuk egymás nélkül. Egyéjszakásból több éjszakás lett, aztán az is átalakult valami mássá. De örülök neki, és ő is. :)
2018. jan. 29. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!