Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiket preferáltok jobban? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket preferáltok jobban? A lányokat, vagy a nőket?

Figyelt kérdés

Nem annyira a korra, inkábba stílusra, viselkedésmódra, komolyságra (és nem komolytalanságra gondolok ;)

A válaszotokhoz bátran fűzzétek hozzá a korotokat, nemeteket, szexuális orientáltságotokat is! :)

2017. okt. 31. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Definiáld mi jellemző a lányokra, és a nőkre. Mert nekem szinonima.
2017. okt. 31. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 a kérdés nyilván azoknak szól, akik látják a különbséget. ;)
2017. okt. 31. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem értetted meg a kérdésemet.

A mostani csaj, akivel foglalkozok, inkább "lány", mint nő. Igen, van különbség, bár én nem ez alapján választom szét őket, más a szempont.

De nem tudom, hogy ami számomra "lányos" tulajdonság, az számodra is az-e.

Szóval ezért kérdem, hogy definiáld, mert így el fogunk beszélni egymás mellett.

Köszi.

2017. okt. 31. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt nagyon utálom, ha valaki hangsúlyozza hogy Ő nem lány, hanem nő... Akár ezt a viselkedésével teszi, akár kimondja kereken.

Ha valaki "felnőtt" akkor szerintem érti, hogy ez egy jelentéktelen hülyeség.

Amúgy koromból ítélve inkább a lányokat.

19/f

Az a kedvencem amikor egy 20 éves lány/nő azt hiszi, hogy Ő milyen komoly mert 10 évvel idősebb pasija van, engem meg gyereknek nevez magához képest, holott nem is kezdeményeztem semmit.

Meg az is idegesítő, hogy kb. minden második lány meggyőződése, hogy Ő memnyire nagyon érett a korához képest.

2017. okt. 31. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:

A határozott, erős nőket.

32 éves hetero férfi.

2017. okt. 31. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Az érett nőket.
2017. okt. 31. 21:17
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Érett és igazi nőket, F/27
2017. okt. 31. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Az érettebb nőket preferálom jobban. Ők határozottabbak, de tudnak bohóckodni is, ami tetszik. (35F, lábfétises)
2017. okt. 31. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nőket, mert határozottabbak, érettebbek, tudják mit akarnak. A lányok keresgélnek, újítgatnak, nem biztosak az irányultságukban, játszmáznak.

20/L/L

2017. nov. 1. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan nőt aki már nem rajtam akarja megtanulni mi az a reggeli merevedés(volt ilyen) ,hanem “tudja magától”. Szóval legyen érett.
2017. nov. 4. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!