Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket preferáltok jobban? A lányokat, vagy a nőket?
Nem annyira a korra, inkábba stílusra, viselkedésmódra, komolyságra (és nem komolytalanságra gondolok ;)
A válaszotokhoz bátran fűzzétek hozzá a korotokat, nemeteket, szexuális orientáltságotokat is! :)
Sztem nem értetted meg a kérdésemet.
A mostani csaj, akivel foglalkozok, inkább "lány", mint nő. Igen, van különbség, bár én nem ez alapján választom szét őket, más a szempont.
De nem tudom, hogy ami számomra "lányos" tulajdonság, az számodra is az-e.
Szóval ezért kérdem, hogy definiáld, mert így el fogunk beszélni egymás mellett.
Köszi.
Azt nagyon utálom, ha valaki hangsúlyozza hogy Ő nem lány, hanem nő... Akár ezt a viselkedésével teszi, akár kimondja kereken.
Ha valaki "felnőtt" akkor szerintem érti, hogy ez egy jelentéktelen hülyeség.
Amúgy koromból ítélve inkább a lányokat.
19/f
Az a kedvencem amikor egy 20 éves lány/nő azt hiszi, hogy Ő milyen komoly mert 10 évvel idősebb pasija van, engem meg gyereknek nevez magához képest, holott nem is kezdeményeztem semmit.
Meg az is idegesítő, hogy kb. minden második lány meggyőződése, hogy Ő memnyire nagyon érett a korához képest.
A határozott, erős nőket.
32 éves hetero férfi.
Nőket, mert határozottabbak, érettebbek, tudják mit akarnak. A lányok keresgélnek, újítgatnak, nem biztosak az irányultságukban, játszmáznak.
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!