Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Prostizni úgy hogy nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostizni úgy hogy nem vagyok önző?

Figyelt kérdés

Passzívként egyre jobban ki szeretném próbálni az aktív oldalt. Párom azt mondja vele esélytelen felejtsem el viszont ha annyira érdekel keres egy prostit de csak úgy megy bele ha ő is megb.szhatja.

Ez még úgy ahogy oké de kicsit rossz belegondolni hogy a szemem láttára csalna meg.

Amúgy talált egy srácot aki egyetemista és benne lenne 50e Ft-ért. Sokat agyalok hogy jó ötlet e ez az egész és én sajnálom a srácot hogy erre kényszerül. Párom azt mondja őt nem érdekli azért fizet hogy élvezzük a többit leszarja ha szeretkezni akarok vele tegyem de a prosti nem arra való.. Én ennél azért empatikusabb vagyok.

2018. jan. 14. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Betegek vagytok ti...
2018. jan. 14. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem mennék ilyenbe bele, egyébként te is megcsalnád őt így ezzel... ha nektek jobb csalva élni hát hajrá.
2018. jan. 14. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha szeretnétek egymást nem másokat akarnátok tömködni. De a pasid nem szeret ebbe törődj bele hiszen ha szeretsz valakit áldozatokat hozol.
2018. jan. 14. 11:02
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

"én sajnálom a srácot hogy erre kényszerül. Párom azt mondja őt nem érdekli azért fizet hogy élvezzük"

Heteró nőként mondom, hogy igaza van, mit törődsz azzal, hogy utána nem tud majd leülni 2 hétig a valagára? Ki lett fizetve, próbáljátokki. Ha közös megegyezés alapján egyszerre kalandoztok ugyan azok a palin, az szerintem nem megcsalás, inkább egyfajta nyitottság a kapcsolatban. Akkor csalnátok egymást, ha nem tudna róla a másik fél és nem is egyezik bele. Így nem az. Kiskapu...

2018. jan. 14. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Egyet értek az előttem szólóval. Én is aktív vagyok, de a srác akivel összejárok cserélni akart, szerette volna kipróbálni. Nem mondom, hogy repestem az örömtől, de egyszer élünk, és nem bántam meg. Azóta is maradt a régi felállás.
2018. jan. 14. 11:10
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
én élvezném, ha valaki dugna...
2018. jan. 14. 11:14
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

7-es! Vannak hím prostituáltak is amúgy...

50e szerintem sok érte, 18-20 évesek 15e szoktak kérni....

2018. jan. 14. 11:48
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Férfi prostituáltak is vannak nem csak nők, de ingyen is lehet találni olyat aki kinéz valahogy és szereti ha seggbe rakják őket :)
2018. jan. 14. 12:01
 9/18 anonim ***** válasza:
11%

Nálatok miért van az hogy mindenki mindenkivel baszik?

Miért nem lehet normális kapcsolatban lennetek? Van két meleg ismerős és ugyan ezt csinálják.

2018. jan. 14. 12:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Utolsó ez nagyon rossz helyre ment!

Fogadni mernék én kevesebb emberrel szexeltem összesen mint te.. A hetero kapcsolatokban is vannak olyan dolgok amit az egyik fél nem enged vagy nem csinál a másiknak és igenis gondot jelent.

Párommal rengetegszer próbáltam beszélni az évek alatt de hallani se akar arról hogy passzív legyen. Szerintem is sok az 50 de azt mondta nem akar olyan embert beengedni az ágyunkba aki több fa.zt fogott mint kilincset és ezt a srácot ajánlották neki.

2018. jan. 14. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!