Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem hagyják abba?
Figyelt kérdés
Mióta gimibe járok mindenki tudja h meleg vagyok ez két éve volt elmondtam pár embernek és ők mindenkinek elmondták. de most már elegem van belőlük... állandóan másról se szól az ott létem csak h lebu.iznak meg h k.ssolj k.csög meg utalnak arra h sz..pjam le őket...
Nem vagyok erős és vad sem ink lányosabb vagyok és nem tudok ellenük tenni semmit ha meg a tanárhoz mennék az szánalmas is lenne és még jobban cseztetnének...
2018. jan. 6. 17:02
11/14 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Azt akartam még mondani, hogy azóta nem mondom el senkinek a munkahelyemen, sőt kitérek a téma elől is. Vannak ma már erre megfelelő fórumok, de ez nem lehet a suli se a munkahely.
12/14 anonim 

válasza:

Mivel bzis vagy, vagyis lányos, nem fogják abba hagyni. Én special senkinek sem mondtam el egyenlőre. Egyszer sor kerül majd ra amikor mar tényleg úgy érzem hogy egyáltalán nem látszik meg rajtam, de az a célom hogy minnél ferfiadabb legyek, es ha valaki meg is tudja majd csodálkozzon rajta.
13/14 anonim 

válasza:

"meg utalnak arra h sz..pjam le őket..." --> hát én ezt nem venném szekálásnak, inkább teljesíteném a kívánságukat. :D :P
14/14 anonim 

válasza:

Cserélj sulit vagy külön beszélj azokkal akik beszólnak. Ha egyedül vannak csípd el őket és kérdezd meg miért szólogat be, mikor te nem teszed. Hátha. Vagy tanulj meg vissza szólni, de utóbbi ha alapba nem megy, akkor mindegy is, mert annak csípőből kell mennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!