Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sosem hagyják abba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem hagyják abba?

Figyelt kérdés

Mióta gimibe járok mindenki tudja h meleg vagyok ez két éve volt elmondtam pár embernek és ők mindenkinek elmondták. de most már elegem van belőlük... állandóan másról se szól az ott létem csak h lebu.iznak meg h k.ssolj k.csög meg utalnak arra h sz..pjam le őket...

Nem vagyok erős és vad sem ink lányosabb vagyok és nem tudok ellenük tenni semmit ha meg a tanárhoz mennék az szánalmas is lenne és még jobban cseztetnének...

2018. jan. 6. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem, soha nem hagyják abba.

Cserélj sulit.

2018. jan. 6. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

dezodor + öngyújtó

abba fogják hagyni

2018. jan. 6. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Cserélj sulit. Vagy legyél tökös. AKi beszól annak szólj vissza. De úgy, hogy megjegyezze. Menj oda hozzá mintha személyeset akarnál mondani neki és mondjad.

"Ha nem akarod, hogy én is elmeséljem a kis titkodat meg a kis haverodét, akkor a pofádat befogod. A döntés a tied"

Ez vagy bejön vagy nem. Vagy marad az, hogy mindegyiket megkérdezed, hogy miért bánt, amikor te mindig rendes vagy vele? Persze ha 2 éve ez megy akkor változás nem várható. Szívem szerint megölelgetnélek, de nem ismerlek...

2018. jan. 6. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Megtanultad a leckét hogy máskor ne mond el. Most igyekezz minél messzebb kerülni onnan.
2018. jan. 6. 18:18
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Legyél már férfi és verd szájon ôket alaposan... ne legyél beszari
2018. jan. 6. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen próbálj meg nem foglalkozni vele. Én utáltam, mikor ezt a tanácsot adták nekem, mert sosem tudtam hogyan valósítsam meg, de mostmár tapasztalatból írom, hogy ha azt látják rajtad, hogy fel se veszed és nem érdekel, akkor egy idő után leállnak. De mivel ez sokáig tart én is azt javasolnám, hogy beszélj egy tanárral akiben megbízol. Akik szekálnak azoknak nem kell tudni, hogy te szóltál a tanárnak.

Sok sikert!:D

2018. jan. 6. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Többen vannak, s tán még erősebbek is: nem érdemes visszaszólni, sem verekedésbe kerülni. Ha eddig fölényben voltak a "társasági ranglétrátokon", akkor ezt akarják elvárni továbbra is. Ha megsértődsz, ha visszaszólsz, ha dühbe jössz, elfutsz, sírsz, vagy szembeszállsz, akkor továbbra is alattuk leszel.

Jobb, ha hűvös maradsz velük szemben, de nem segít, ha figyelmen kívül hagyod őket. Maradj nyugodt, próbálj meg kedves maradni minden körülmények között. Légy kiábrándító/ őszinte/ naturalista. Ha az ember szokatlan dologgal találja szemben magát, akkor kiesik a szerepéből.

De a legfontosabb, hogy kibeszéld magadból a dolgokat egy olyan személlyel, akiben megbízol.

2018. jan. 6. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
4%
"Legyél már férfi" - Az megvan, hogy épp ezt a tulajdonságát tagadta meg magától?
2018. jan. 6. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Én heteroként írok. A homoszexulaitàst nem könnyű elfogadni egy többségében hetero közösségben. Ami különbséget én làttam homoszexuàlisok közt az volt hogy akin nem làtszott de kiderült azt könnyebben elfogadtàk mint akiről màr a külseje, mozgàsa alapjàn làtszódott.és ilyet csak olyannak mondj el akiben megbízol, nem kell mindenki orràra kötnöd. Vagy màsik suliba mész de ugyanez ott is megtörténhet vagy emelt fővel àllod a sarat....minden csoda hàrom napig tart.
2018. jan. 6. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan ebben a szituban voltam. Először nagyon sokat bántottak, de 3.4.ben már nem is említette senki.
2018. jan. 7. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!